Nytt

Egypts president Mohamed Morsi har kommet med en uttalelse til Israel som er megetsigende. Israel drepte onsdag leder for Hamas’ militære ving, al Qassam-brigadene. Det fikk Morsi til å sende ut en erklæring:

“The occupying state has to understand that the changes the Arab region, and especially Egypt, have witnessed will not permit that the Palestinian people be put under the hold of the Israeli offence in the same way as the past.”

Dette er en klar trussel. Morsi sier at Israel ikke lenger kan oppføre seg som det vil, det kan ikke benytte sin overlegne militære makt, for Egypt har ikke tenke å stå på sidelinjen. Med tanke på at Hizbollah står i Libanon og Hamas i sør, er det signaler som Israel vil ta på største alvor.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/palestinianauthority/9679000/Israel-and-Hamas-on-brink-of-new-war-after-air-strike-kills-top-military-commander.html