Nytt

3.mai har Aften et intervju av Erik Solheim, som er aktuell som søker til stillingen som norsk FN-ambassadør i New York. I intervjuet forteller Erik Solheim hva man skal gjøre med de som klager og syter i Oslo. De skal ikke lyttes til for å høre om de kanskje har noen gode og riktige meninger. Nei, de skal overhøres.

Hva elsker du ved Oslo?

Selv om det er Norges største by, er det likevel en småby, her kan du rusle over alt. Oslofolk er genuint hyggelige folk. De få som klager og syter, må vi bare overhøre. La oss gå ut hverdag og rose de som gjør en fantastisk jobb i denne byen. Fortell hvor flinke de er, så gjør de en ennå bedre jobb.

Fredag ettermiddag satt jeg ute i solnedgangen og hørte på Radio Norge. Forfatterinnen Anne B Ragde ble intervjuet angående hennes mors dødsfall. Dødsfallet inntraff på Furuset sykehjem i Oslo , et sykehjem som Anne B Ragde anklager for å nærmest være en slum. Er det slik syting og klaging som skal overhøres, eller bør de undersøkes nærmere?

Intervjuet i Aften og i Radio Norge finnes ikke på nett i skrivende stund.