Nytt

Stovnerbanen er en mye brukt idrettsarena. Det er en friidrettsbane med en grusbane i midten. I alle år har det vært mye ballspill på grusen, og selve løpefeltet har blitt brukt til løping. Uansett aktiviteter på grusen, så har det alltid vært mulig å bruke løpebanen.

2. pinsedag kom jeg forbi Stovnerbanen, og hva får jeg se? Jo, hele banen er i bruk av cricketspillere. De spiller på tvers av banen over løpefeltet. De står og slår ball midt i og langs løpefeltets langside. Fotballmålene er dratt ut i løpefeltet og en haug med klær også.

Nok et eksempel på hvordan folk skyves vekk fra sine arenaer. Løpernes arena ble raskt til cricketspillernes lekegrind. Om dette skjer med tillatelse fra kommunale myndigheter vites ikke, men klagebrev er sendt avgårde.

(Klikk på bildene, så blir de større.)