Gordon Brown blåser av sammenligningen, men EU-kommisjonen avslørte onsdag at Storbritannias gjeld vil overstige den greske når det gjelder prosent av BNP, for inneværende år. But in a warning that should chill every British voter, the European Commission forecast yesterday that the UK’s budget deficit this year will actually be greater than that of Greece. […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Gordon Brown blåser av sammenligningen, men EU-kommisjonen avslørte onsdag at Storbritannias gjeld vil overstige den greske når det gjelder prosent av BNP, for inneværende år. But in a warning that should chill every British voter, the European Commission forecast yesterday that the UK’s budget deficit this year will actually be greater than that of Greece. […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.