Nytt

En 26-åring homofil mann ble 20.desember funnet hugget ihjel med kniv i sin leilighet på Kapellgatan i Malmø. Politiet har anholdt to gutter på 15 og 17 år, og den yngste har innrømmet å ha drept mannen, men hevder det var selvforsvar. Den eldste skal drive en ekstrem-islamistisk blogg.

Påtalemyndigheten tror det kan dreie seg om et såkalt «hatmord».

Guttene tok med seg mannens laptop og nøklene til leiligheten. Det var vitner som satte politiet på sporet.

Hverken politi eller påtalemyndighet vil si hva guttene gjorde i leiligheten. Det har vært antydet et nettmøte og påfølgende date.

26-åringen lever i samboerskap med en 39 år gammel danske som var i Afghanistan med de danske styrkene da drapet skjedde.

I blogosfæren er man i harnisk over det man hevder er tildekking av sakens karakter. Man mener at mediene går som katten rundt grøten i det som er et hatmord av islamister på en homofil

Det er Kvällsposten som skriver at den ene er kjent for sine «för extrema uppfattningar i moralfrågor» som det eufemistisk omtales.

De två tonåringarna är inte tidigare dömda. Den äldre har dock i sin blogg på internet gjort sig känd för extrema åsikter.

Gjorde sig av med kniv och dator


Islamistiska rosengårdselever mördade homosexuell

Den yngste mordmisstänkte medger våld
MALMÖ. Två tonårspojkar misstänks för mordet på Kapellgatan i Malmö.
Motivet kan vara hatbrott. Den ene pojken har gjort sig känd för extrema uppfattningar i moralfrågor.
På torsdagen erkände den yngste av pojkarna att han brukade våld mot 26-åringen – i självförsvar.
Mer i samma ämne
14 januari 2009 Två tonåringar gripna för mord 5 januari 2009 Besökare misstänks vara 26-åringens mördare 30 december 2008 Okända sågs vid port före mord 28 december 2008 Nya tips kan lösa mordet på 26-åringen

bloggen til 17-åringen

din-iman.tk