Sakset/Fra hofta

Nina fikk æren av å logge artikkel no. 8.000. Vel fortjent. Med henne på laget går det nok ikke så altfor lenge før vi runder titallet. Men kvantitet er ikke alt.

Det er et kontinuerlig dilemma hvor mye krefter vi skal bruke på nyhetssaker, og hvor mye vi skal bruke på kommentarer. Vi vil gjerne begge deler, men det glipper, som igår hvor attentatet på Berezovskij og dommene i Storbritannia føk forbi. Noen ganger er saker så viktige at de godt kan registreres i etterkant.

Noen tipser også red. om interessante artikler. Det setter vi pris på. Selv om de ikke alltid brukes – av ulike grunner.

Vi har planer om en opprustning av siden, finansielt og redaksjonelt. Hvis noen kjenner noen som har et journalistisk talent og samtidig er engasjert, vil vi gjerne ha kontakt. Det gjelder også hvis noen har spesialinteresser som film, musikk, eller reising, teknologi, økonomi, på en måte som passer inn i profilen. Risikoen for å bli skuffet er alltid til stede, – gjensidig, men den som intet våger, intet vinner.

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-

Les også