Kommentar

Hamas har sendt ut en video med bilder av to britiske selvmordsterrorister som gjennomførte et angrep mot en bar i Tel Aviv i april i fjor der tre mennesker ble drept.

Asif Hanif (21) fra London og Omar Khan Sharif (27) fra Derby opptrer på videoen fra før terroraksjonen i fjor med hver sin kalashnikov og ber gud om å straffe Tony Blair og George W. Bush. Selv vil de straffe vanlige israelere. Hanif sier det er en ære å drepe jøder.

Hamas offentliggjorde videoen samtidig med at palestinernes statsminister Ahmed Korei er på rundreise i Europa, som for å si at det er vi som bestemmer.
I Oslo forsikrer Kjell Magne Bondevik palestinernes statsminister Ahmed Korei om at Norge fortsatt vil støtte palestinerne både økonomisk og politisk. Mens Amnesty mener de palestinske myndighetene kunne gjort langt mer for å vise at de respekterer menneskerettighetene.