Om det er opp til Tysklands forbundskansler Olaf Scholz vil illegale migranter bli utvist fra Tyskland så snart som mulig. Asyltilstrømningen er skyhøy og i tillegg har de pro-palestinske protestene en moralsk forstyrrende effekt på Tysklands angrende sjel.

Bemerkelsesverdig helomvending

Tyske myndigheter har i lang tid gjort lite eller ingenting for å begrense masseinnvandringen. Asyltilstrømningen er i øyeblikket på sitt høyeste siden februar 2016. I tillegg sliter Tyskland med pro-palestinske og anti-jødiske protester efter Hamas’ terrorangrep på Israel.

I et intervju med Der Spiegel gjør forbundskansler Olaf Scholz – som i fire år var visekansler under asylinnvandringens arkitekt Angela Merkel – en bemerkelsesverdig og krystallklar helomvending:


Scholz mener at illegale migranter skal deporteres så hurtig som mulig:

– Vi begrenser den ulovlige innvandringen til Tyskland fordi det kommer for mange mennesker. Vi må deportere et stort antall av dem som ikke har rett til å være i Tyskland.

Scholz vil ikke begrense all migrasjon: 

– Hvis arbeidsmigrasjonen stoppes risikerer vi mangel på arbeidskraft. 

Lignende toner fra Belgia

Belgias statsminister Alexaner De Croo har gitt uttrykk for lignende synspunkter: 

– Å oppholde seg ulovlig i landet gir ingen rett til en plass i samfunnet, sa han i det flamske parlament. 

I forrige uke skjøt en illegal tunisier to svenske fotballsupportere ihjel i Brussel. Han kalte seg selv en «kriger for Allah».

… og Sverige

Som en reaksjon på drapet på to svenske statsborgere som ble skutt og drept i et islamistisk terrorangrep i sentrum av Brussel mandag kveld, uttrykte Sveriges statsminister Ulf Kristersson sinne over at en radikalisert muslim har kunnet bevege seg fritt i Europa:

– Hvis EU ikke kan kontrollere sine yttergrenser og utvise dem som ikke har rett til å bli, er prinsippet om fri bevegelse av mennesker modent for skraphaugen.

Asyltilstrømning og jødehat

Tyskland sliter i likhet med mange andre vesteuropeiske land, med sosial uro, voksende jødehat og støtte til terrororganisasjonen Hamas. Asyltilstrømningen er for tiden skyhøy. Bare i september kom 21.000 asylsøkere til Tyskland, det høyeste antall siden februar 2016. Totalt er det registrert 92.000 migranter så langt iår, men det reelle tallet er sannsynligvis høyere. Det er ikke usannsynlig at 2023 vil overgå de 112.000 illegale migrantene som kom i 2016.

– Tysklands historie og ansvaret som følger av Shoah (hebraisk, brukes om Holocaust) forplikter oss til å forsvare staten Israels eksistens og sikkerhet. Det er ingen tvil om at Israel har rett til å forsvare seg i møte med terrorisme, twitrer Team Zemmour:


Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.