– Det er jo kjipt at det må ut på en podkast og sånn, det er jo ikke det man har lyst til i livet. Men man må jo bare ta den hjelpen man får og kanskje hvis folk får høre hele greia, og de sitter og vet noe, at de kanskje vil komme med noen ordentlige tips, sa Henriksen til «Avhørt».

Ifølge podkasten ble Henriksen funnet drept i bilen sin ved hytta. Også NRK får bekreftet dette. Ingen oppgir kilde for opplysningen, og politiet har ikke kommentert disse opplysningene.

Fortalte om trusler

«Avhørt» intervjuet 30-åringen i halvannen time, og det er laget totalt tre podkastepisoder om saken. Den første episoden kom natt til onsdag, og de to siste skal komme denne uken.

I podkasten snakket han blant annet om at en bobil utenfor bedriften hans skal ha blitt angrepet med en brannbombe og den oppbrente betongbilen hans.

Henriksen fortalte at han har vært utsatt for 14 «hendelser» fra og med i mars, foruten brannene.

Politiet har flere teorier

Det var 17. august at 30-åringen ble funnet død i nærheten av en hytte i Nes i Ådal. Saken ble først etterforsket som et mistenkelig dødsfall, men etter å ha fått den foreløpige obduksjonsrapporten, oppgir politiet nå at de er sikre på at Henriksen ble drept.

Politiet vil ikke si om Henriksen var en del av et kriminelt miljø eller hadde kontakt med kriminelle.

– Vi har flere teorier om hvem som kan være involvert og hva som kan være motivet for drapet, slik vi har i alle saker, sa politiadvokat Tine Henriksen til NTB tirsdag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.