Elon Musk skrev i et innlegg på sosiale medier søndag at hans kamp mot Meta-sjefen Mark Zuckerberg ville bli direktesendt på den sosiale medieplattformen X.

De to sosiale medie- og teknologimogulene har utfordret hverandre til en mixed martial arts-kamp i Las Vegas, skriver Reuters.

«Zuck mot Musk-kampen vil bli direktesendt på X. Alle inntektene vil gå til veldedighet for krigsveteraner», skrev Musk i et innlegg på X tidlig søndag morgen, uten å gi noen ytterligere detaljer.

Zuckerberg svarte på sin sosiale medie-app Threads senere på søndag:

«Jeg er klar i dag. Jeg foreslo 26. august da han først utfordret, men han har ikke bekreftet. Holder ikke pusten.»

Han foreslo også at de bruker en mer «pålitelig plattform» som kan samle inn penger til veldedighet.

Tidligere på søndag hadde Musk skrevet på X at han løftet vekter hele dagen og forberedte seg til kampen, og la til at han ikke hadde tid til å trene, så han tar med seg vektene på jobb.

Da en bruker på X spurte Musk om poenget med kampen, svarte han:

«Det er en sivilisert form for krig. Menn elsker krig.»

Bråket begynte da Elon Musk skrev i et innlegg 20. juni at han var klar for en kamp mot Mark Zuckerberg, som er trent i jiujitsu.

En dag senere ba Zuckerberg, 39 år gammel, som har postet bilder av kamper han har vunnet på selskapets Instagram-plattform, Musk, 52 år gammel, om å «sende sted» for den foreslåtte kampen, til hvilket Musk svarte «Vegas Octagon», og henviste til et arrangementssted der mixed martial arts (MMA) mesterskapskamper holdes.

Musk sa deretter at han ville begynne å trene hvis kampen ble virkelighet.

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.