NTB

En yngre mann er antatt omkommet etter fall fra en båt i Saltvatnet i Grovfjord i Tjeldsund kommune i Sør-Troms fredag. Søket etter mannen ble avsluttet natt til lørdag.

– Det er ikke lenger håp om å finne den savnede i live og søket ble avsluttet klokken 2.50. Etter hvert vil vi gå over til søk etter antatt omkommet person, opplyser operasjonsleder Lennart Steffensen i Troms politidistrikt til NTB.

Han sier hele søkeområdet er gjennomgått, og de vil ta stilling til hva de skal gjøre videre i løpet av dagen lørdag.

To menn falt fredag kveld i vannet fra en fritidsbåt i Saltvatnet i Grovfjord. Den ene ble berget på land rett etter hendelsen, men var kraftig nedkjølt.

Politiet fikk den første meldingen om hendelsen klokken 18.30 fredag. De to mennene var ute i en mindre båt med påhengsmotor da ulykken skjedde.

Ifølge Narvik-avisen Fremover dreier det seg om to yngre menn. Det var familiemedlemmer som meldte fra om ulykken.

To helikoptre ble satt inn i søket fredag kveld. Dykkere fra redningstjenesten, flere båter med frivillige mannskaper, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder har også bidratt i søket etter den savnede mannen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.