Eva Vlaardingerbroeks ble tatt ned fra YouTube på grunn av «hatefulle ytringer» i sin tale på CPAC Hungary 2024 hvor hun kom i skade for å si at «befolkningsutskiftningen er en realitet, ikke en teori». Det til tross for at hun underbygget standpunktet med offentlig statistikk. 

– The Great Replacement is not a theory

Vlaardingerbroeks tale hadde tittelen «The Great Replacement is not a theory – it’s a reality».

Hun la ut en skjermdump av YouTubes e-postmelding på Twitter (som nu skal benevnes X).

– Selvfølgelig slettet YouTube min tale, twitret Vlaardingerbroek og takket Elon Musk for at han kjøpte Twitter. Hun avrundet med å sende YouTube et klovnefjes og sette anførselstegn rundt «hatprat»:

– Den som har øyne kan se

At de styrende eliter aktivt forsøker å erstatte den hvite, kristne befolkning i vestlige land med innvandrere fra andre kulturer, er blitt stemplet som en konspirasjonsteori. Ifølge Vlaardingerbroek er dette idag et fenomen som alle «som har øyne kan se». 

Vlaardingerbroek underbygget det med statistikk som viser at 56 prosent av befolkningen i Nederlands hovedstad Amsterdam er innvandrere. Andre storbyer som Haag og Rotterdam, har en innvandrerandel på nesten 60 prosent. Hun viste også til andre europeiske storbyer som London og Brussel hvor den innfødte befolkning idag er en minoritet.

Statistiske bevis

Ifølge Vlaardingerbroek er dette statistiske bevis på at Great Replacement ikke lenger er en teori.

Teorien om befolkningsutskiftning i Europa er et kontroversielt tema som først ble fremmet av den franske forfatteren Renaud Camus i 1996. Teorien er blitt stemplet som en «høyreekstrem konspirasjonsteori» av regimetro medier og teknologiselskapene som styrer informasjonsstrømmen i Vesten.

Fremdeles på Twitter

Videoen er å finne på Twitter hvor den har passert 54 millioner visninger og 103.000 likes. 

– Her er hele talen jeg holdt på CPACHungary. Jeg sa den forbudte sannheten: The Great Replacement er ikke lenger en teori – det er virkelighet. Hvite europeere blir skiftet ut i sine egne land i et akselererende tempo. Hvis vi ikke snur utviklingen vil det bety slutten på vår sivilisasjon:

 

Kjøp «Europas underlige død»!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.