Hvem skulle trodd at Document rett før 1. mai 2023 skulle publisere en kommentar med tittelen: Kjøtt er Klassekamp? Det sier noe om en voldsom utvikling som hovedstrømsmediene ikke er i nærheten av å fange opp. Du finner det bare i Document.

Derfor må Document styrkes. En måte å gjøre det på er å formgi budskapet på flere måter og flere plattformer. Vi skal snart begynne med innlesning av de viktigste artiklene slik at du kan høre på dem mens du er underveis eller vokser opp og måker snø eller sitter ved frokostbordet.

Gode venner har sagt de hører skogpodder når de spiser frokost eller legger seg. Nå kan dere få selskap av Kent Andersen og Øystein Steiro Sr med flere. Utvidelse av repertoaret.

Vi ønsker også å rekruttere en formgiver, en eller ei som kan lage annonser til bøker og arrangement. Jeg ønsker meg  også plakater med gode sitater i bunnen av artiklene. Det sies og skrives stadig gullkorn som må tas vare på.

Sikker formsans er viktig. Du kommer til en bedrift i vekst og full av pågangsmot. Vi har helt begrensede ressurser å betale med så dette må til å begynne med være dugnad. Men hvis det f.eks er snakk om bokomslag er det betalt.

Vi skal også snart i gang med redesign av siden. Det kan du være med å påvirke.

skriv til:

hans.rustad@protonmail.ccom

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.