Norske  medier har tutet ørene fulle med rosende omtale av Bidens historiske besøk. Som om han besøker Kyiv for første gang. Biden var der seks ganger som visepresident. Det var noe av det siste han gjorde i januar 2017, muligens for å slette sine spor. Bidens tjente store penger i Ukraina.

Det amerikanere flest får med seg er at den 80 år gamle presidenten bryr seg mer om utlendinger enn dem. Han er en America Last-president. USA kommer alltid sist.

Ingenting kan illustrere det bedre enn behandlingen av East Palestine der et godstog sporet av med livsfarlige kjemikalier, som ble, av alle ting, påtent i en eksplosjon over byen. Bekker og vann er forurenset. Dyr blir syke og folk blir bedt om å holde seg inne. Føderale myndigheter vil ikke svare på spørsmål om vannet er trygt å drikke.

Normalt skulle man forventet at byen ble underlagt unntakstilstand, men lite eller ingenting skjer. Da byen holdt allmøte turde ikke jernbaneselskapet å møte opp.

East Palestine er arbeiderklasse. 71 prosent stemte Trump i 2020. For Biden-regimet er dette møkk under skoene.

Amerikanerne er derfor ikke spesielt imponert over den gamle mannen. De har for lengst gjennomskuet ham.

På toppen av det hele kommer Trump til East Palestine for å se med egne øyne. Det er et smart trekk av Trump. All politics er local politics er det et munnhell som heter. Biden ignorerer det. Trump kommer til dekket bord.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.