FBI-raidene mot konservative kristne som er abortmotstandere, bør fortelle deg hva som kommer. Det er en gammel fortelling fra kristenhetens første tid som her vekkes til live: staten som kristnes fiende. Du må gjerne forsøke å rasjonalisere dette ved å si at det kun handler om politiske motsetninger, men det gjør ikke dét. Det handler om noe mye mer.

To Demokratiske guvernørkandidater, Katie Hobbs i Arizona og Gretchen Whitmer i Michigan, har nylig deltatt i offentlige utspørringer der blant annet spørsmålet om abortgrense kom opp. Begge nektet å sette noen grense. Publikum er ikke dummere enn at de forstå hva det betyr: De går inn for at abort skal være tillatt helt frem til fødselen.

Det er utrolig at Demokratene holder fast ved denne politikken nå som de kunne vunnet stemmer på å være moderate. Men det klarer de ikke. Demokratene er overtatt av ekstremister. Abort frem til fødselen er fosterdrap.

Kamala Harris og Biden er like ekstreme. Derfor sender de FBI-agenter for å arrestere familiefedre som har protestert utenfor abortklinikker. Planned Parenthood er en ekstrem organisasjon. Stifteren Margaret Sanger var tilhenger av eugenikk, og ville holde den svarte befolkningen nede. Derfor la hun abortklinikker til de svartes områder.

Dette setter abortkampen i et spesielt lys. Denne bakgrunnen formidler ikke norske medier, for hvilke politikere som er positive til abortkamp, er uønsket informasjon.

Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor Biden-regimet går etter kristne. Det er den mest solide, standhaftige velgerblokken. Derfor må den splittes med terrortaktikk. Biden-regimet er så langt ute at de ikke forstår eller husker at det bare mobiliserer kristne. De ser demonen i hvitøyet.

Bankene deltar i svartelisting

At kristenforfølgelser ikke bare begrenser seg til justisdepartementet og FBI, er JP Morgan Chase Bank et eksempel på, USAs største bank.

JPMorgan Chase Bank allegedly closed the bank account of a religious freedom nonprofit and demanded a list of its donors as a condition to have the account reinstated.

JPMorgan Chase Bank stengte angivelig bankkontoen til en ideell organisasjon for religiøs frihet og krevde en liste over giverne som en betingelse for å få kontoen gjenåpnet.

Det dreier seg om National Committee for Religious Freedom (NCRF), grunnlagt av Trumps spesialutsending for religiøs frihet, Sam Brownback. Siden han ble utnevnt av Trump, er han upålitelig og farlig i Biden-regimets øyne. Men her er det en storbank som løper deres ærend. Det er det nye Amerika.

The bank account of the National Committee for Religious Freedom (NCRF), which is a nonpartisan, multi-faith nonprofit founded by former U.S. Ambassador-at-Large for International Religious Freedom Sam Brownback, was recently closed without explanation, Brownback told FOX Business.

Bankkontoen til National Committee for Religious Freedom (NCRF), som er en tverrpolitisk, multireligiøs ideell organisasjon grunnlagt av den tidligere amerikanske ambassadøren-at-Large for International Religious Freedom, Sam Brownback, ble nylig stengt uten forklaring, sa Brownback til FOX Business.

Brownback forteller hvordan han gikk til en Chase-filial i Washington D.C. og åpnet en konto. No problem. Men etter en stund skulle de sette inn penger, og da fikk de beskjed om at kontoen var stengt og at pengene ville bli sendt i retur. Det stilte komiteen seg helt uforstående til, og direktøren oppsøkte banken. Svaret sjokkerte ham.

«The people said the decision was made at the corporate level, it’s secret, we’re not going to tell you why, and it’s irrevocable,» Brownback said. «We were just stunned.» He also penned an op-ed for The Washington Examiner last week detailing the situation.

«Personalet sa at avgjørelsen ble tatt på høyeste nivå, den er hemmelig, vi kommer ikke til å fortelle deg hvorfor, og den er ugjenkallelig,» sa Brownback. — Vi ble bare lamslått. Han skrev også en op-ed for The Washington Examiner i forrige uke som beskriver situasjonen.

Brownback sier at en ansatt i Chase deretter kontaktet dem og tilbød seg å gjenåpne kontoen, mot at foreningen utleverte fortegnelsen over donorer, hvilke politiske kandidater de planla å støtte og hva som var begrunnelsen for det.

In his op-ed, Brownback alleged that a Chase employee reached out to the nonprofit and said Chase would reconsider doing business with the nonprofit if it would provide a donor list, a list of political candidates it intended to support and a full explanation of the criteria by which it would endorse them.

I sin op-ed hevdet Brownback at en Chase-ansatt tok kontakt med den ideelle organisasjonen og sa at Chase ville revurdere å gjøre forretninger med den ideelle organisasjonen hvis den ville utlevere en giverliste, en liste over politiske kandidater den hadde til hensikt å støtte og en fullstendig forklaring på kriteriene for å godkjenne dem.

Stort klarere kunne ikke banken røpe sine hensikter. Den var blitt et instrument for politisk kontroll.

Banken vil ikke forklare seg om et klientforhold og forsikrer at den ikke diskriminerer pga. religion. Men Brownback har vært i kontakt med andre organisasjoner som har opplevd det samme.

«We’ve just heard of way too many groups and entities, particularly religious-associated ones, that have been canceled by their providers,» Brownback said. «And we want to start seeing some of these cases investigated.» His organization plans to appeal to state attorneys general to get involved.

«Vi har nettopp hørt om altfor mange grupper og enheter, spesielt religiøse assosierte, som har blitt kansellert av leverandørene deres», sa Brownback. «Og vi ønsker å begynne å se noen av disse sakene etterforsket.» Organisasjonen hans planlegger å appellere til statsadvokatene for å bli involvert.

Biden-regimet har bare sittet i ett og trekvart år, men har allerede rukket å sette inn et støt for å sikre seg kontroll over føderale institusjoner og banker. De driver systematisk kartlegging av hvem de skal skvise. Hvis dette får fortsette, vil USA i løpet av kort tid være forvandlet til et diktatur. I Europa later man som ingenting.

 

https://www.foxbusiness.com/politics/chase-bank-allegedly-shutters-bank-account-religious-freedom-nonprofit-demands-donor-list

 

Kjøp billetter til møtet her!

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.