Det sørges over Irans president Ebrahim Raisi. Vår egen tonedøve utenriksminister Espen Barth Eide (Ap) presterte å si: «– Vi kondolerer alle de berørte etter den alvorlige helikopterulykken som kostet livet til Irans president og utenriksminister, deres følge og mannskapet. Våre tanker går til de etterlatte.».

På vegne av Norge kondolerte han familien til Ebrahim Raisi også kjent med kallenavnet «Slakteren fra Teheran». Etter at Barth Eide og Støre offisielt gikk ut med anerkjennelsen av den ikke-eksisterende staten Palestina, og Barth Eide i tillegg sier at Norge vil være forpliktet til å pågripe Israels stats­minister Benjamin Netanyahu hvis han skulle besøke Norge, så er konklusjon klar: Den norske regjeringen heier på den mest voldelige delen av islam. Hamas’ umenneskelige overgrep og drap belønnes av Norge. Irans leder som opp igjennom mange år godkjente tusenvis av drap, hans død beklages av Norges utenriksminister.

Våre vestlige regjeringer, og ikke minst mediene, er ansvarlige for at det lille forsvarsverket vi har mot et totalitært islam rakner fullstendig. BBC kjører for tiden en TV-kampanje med «Made you think» (fikk deg til å tenke). De har i det minste fornemmet at de begynner å miste kontrollen på hva det britiske folket skal mene. Selv sier de at de er nøytrale. De mener at Raisi etterlater seg en «blandet arv» i Iran. Pent illustrert med sørgende kvinner og hvite roser.

Ebrahim Raisi var personlig ansvarlig for mange tusen menneskers død i Iran. Voldtatte kvinner og homofile blir fremdeles hengt i Iran (gjerne fra heisekraner), et land som henretter over 500 mennesker hvert år.

Dette er dagens Iran slik Ebrahim Raisi ville ha det.

Og dette er hva Hamas, som støttes aktivt av Iran, gjør mot sine israelske gisler (absolutt ikke for sarte sjeler):

 

Ebrahim Raisi var også en holocaustbenekter, for hva annet skal man kalle dette:

Denne mannens død, han som ledet an i «død over USA og Storbritannia» i , fikk Norges utenriksminister til å kondolere på Norges vegne. Hva er da mer naturlig enn at muslimer i Norge, som heier på totalitær islam, stenger frisørsalongen sin i sorg over å ha mistet sin leder?

Den «hyggelige grønnsakshandleren» og den «hyggelige frisøren» som så gjerne skulle hatt enda mer islam. De gjennomskues ikke av den «øvrige befolkningen» som SSB nå ynder å kalle oss. Og nå har de også fått den norske regjeringen med på sin side. Det er en norsk offentlig aksept for et totalitært islamsk regime. Her er det ingen grunn til å skjule sine sympatier. Bare å henge opp en lapp i vinduet.

Les Douglas Murray i The Sun om Ebrahim Raisi.

 

 

 

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.