Eric Trump sier familien har opptak av hva som skjedde under Mar-a-Lago-razziaen.

Donald Trumps sønn Eric advarer om at det amerikanske folk er rasende på FBI og Bidens justisdepartement:

– Jeg har vært igjennom alle disse brannstormene opp gjennom årene og jeg har aldri sett Amerika mer rasende enn nu.

Eric Trumps kommentarer kom på grunnlag av FBI-razziaen i Donald Trumps hjem i Mar-a-Lago, Florida, under et intervju med Fox News.

Det amerikanske justisdepartementet hevder at raidet var nødvendig fordi den tidligere presidenten skal ha tatt hemmeligstemplede dokumenter hjem. Trump hevder at både FBI og justisdepartementet var klar over at de aktuelle dokumentene ble avklassifisert før han forlot det ovale kontor og at aksjonen er et ledd i demokratenes forsøk på å skape kaos foran forestående valg.

Eric Trump hevder at FBI-agentene nektet dem å gjøre opptak via overvåkningskameraer av at FBI-agentene gjennomrotet Melania Trumps klær samt at advokatene ikke fikk lov til å observere søket. 

Eric Trump hevder at det så langt usette og unødvendige FBI-raidet var en invadering og forfølgelse av Trump-familiens privatliv.

Fox News spurte Eric Trump om det stemmer at de har overvåkningsvideoen og om de har lov til å dele den med nasjonen:

– Absolutt. Men på riktig tidspunkt. Politiet bruker kroppskameraer fordi de ønsker åpenhet og de skal ikke be deg slå av kameraene, men det gjorde de i dette tilfelle.

– Du vet med sikkerhet at de ba om at kameraene ble slått av?

– Ja. De ba om at kameraene ble slått av.

Eric påpekte at folket reagerer på Biden-administrasjonens fremferd:

– Som følge av razziaen er min fars tall på meningsmålingene gått gjennom taket. Du aner ikke hvilken energi det er der ute. Jeg har opplevet alle disse brannstormene opp gjennom årene og har aldri sett Amerika mere opprørt enn denne gang.

Etter en liten pause la Eric til at justisdepartementet er blitt bevæpnet og at folk ikke lenger kjøper det skammelige skuespillet i landet.

Vårt land er i ferd med å utvikle seg til en politistat, advarte Eric. 

– De retter seg mot Donald Trump. De retter seg mot familien hans. De retter seg mot alle rundt ham.




I et eget intervju på Fox News delte også Donald Trump sine tanker om razziaen:

– Landet befinner seg i en meget farlig situasjon. Det er et enormt sinne som jeg aldri før har sett over all svindelen – og dette nye – årelang svindel og heksejakt – og nu dette.

Det har aldri tidligere skjedd at rettshåndhevende myndigheter er blitt brukt til å bryte seg inn i huset til en tidligere president i USA. Det har vakt et enormt sinne i landet – et sinne på et nivå vi aldri før har sett annet enn i meget farlige tider.

Trump avsluttet intervjuet med en tankevekkende uttalelse: 

– Temperaturen må senkes her i landet. Hvis det ikke skjer kan ubehagelige ting komme til å skje.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.