Tamara Lich er selve personifiseringen av Freedom Convoy – truckførerne som kom til Ottawa i slutten av januar 2022 for å protestere mot Justin Trudeaus tvangstiltak mot sitt eget folk under covid-nedstengningene. 

Heltinnen fra lastebilkonvoien

Millioner verden over kjenner Tamara som heltinnen fra lastebilkonvoien, en forkjemper for frihet og samvittighetsfange i canadisk fengsel.

Men hun har en annen og i vide kretser ukjent side: I lang tid før hun ble kjent for sin kamp for frihet har hun sammen med ektemannen Dwayne, spilt i rockebandet «Blind Monday» – og er ifølge Rebel News «virkelig, virkelig god!».

Konsert inatt

Klokken 07 pm EST – klokken 01 natt til søndag norsk tid – spiller hun i Niagara-on-the-Lake sammen med et ensemble av internasjonale «frihetselskende» artister, deriblant NewWorldSon, Chops Horns og Leroy Emmanuel. 

Musikkstilen synes å kunne beskrives som country-rock. Konserten blir streamet direkte. Du finner den hos RebelNews‘ Rumble-kanal fra klokken 01 norsk tid.
Edit: Tamara kommer på scenen 38.40, bandet kommer 55.50 og spiller til 1.16.20. Pause/tale til 1.58 da andre musikere slipper til. 3.04.50 kommer Tamara løpende inn på scenen med sin lønneblad-prydede gitar og deltar i avskjedsnummeret.

Forfatter

Tamara Lich har også skrevet boken «Hold the Line: My Story from the Heart of the Freedom Convoy», ifølge henne selv «en vakker historie om fellesskap og en nasjon som samles». Boken klatret umiddelbart opp på toppen av Amazons bestsellerliste.

Bestseller fra dag én: Tamara Lichs bok om Freedom Convoy

 

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.