Nyhetsbildet tirsdag morgen 17. oktober 2023.

Må skryte av blekka jeg skriver for. Må skryte av Document. Selvskryt skal man lytte til. Det kommer fra hjertet.

Mens politisk korrekte Aftenposten, Dagbladet og VG tier, offentliggjør uredde Document navnet og identiteten til den islamistiske terroristen som med kaldt blod skjøt ned og drepte de to svenske fotballsupporterne i Belgia i går.

Mens politisk korrekte Aftenposten, Dagbladet og VG tier, offentliggjør oppvakte Document at Israel har brutt med UDs Tor Wennesland, som også er FNs utsending til Midtøsten.

Det norske «fredsdiplomatiet» er en fiasko fra ende til annen. Opp som en løve med Oslo-avtalen. Ned som en skinnfell med Rød-Larsen-saken.

Det er en fiasko på samme måte som den norske forsvars- og sikkerhetspolitikken. Internasjonale såkalt «fredsbevarende» operasjoner er prioritert på bekostning av forsvaret av eget land og befolkning. Vår sikkerhet er totalt neglisjert.

Det er en fiasko på samme måte som den norske innvandringspolitikken, som koster landet flere hundre milliarder kroner hvert år, som undergraver velferdsstaten og alt hva Norge en gang var og som uomtvistelig fører til befolkningsutskiftning om den opprettholdes.

Det er en fiasko på samme måte som tidligere umin Huitfeldt var en fiasko som utenriksminister, og på samme måte som Barth Eide kommer til å bli det. De er ihuga globalister begge to. Ingen forståelse for realpolitikk. Ingen forståelse for norske interesser.

Norge kommer alltid sist. Aldri først! «Alt for Norge» er skiftet ut med «Alt for alle andre».

 

Øystein Steiro Sr.

Vaktmester

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.