Nå da Dr. Jill Biden har annonsert at hennes mann Joe stiller til gjenvalg i 2024, har anonyme kilder røpet at ansatte i Det hvite hus forbereder seg på fire år til med den første octogenarian president i USAs historie.

Octogenarian er på godt norsk en person som er mellom 80 og 90 år gammel. Mange octogenarianere er spreke og oppegående, andre er som Biden.

Verdens dyreste pleiehjem

Det har versert skikkelig teite og nedrige vitser om Joe Biden på internett, og en av dem er at Det hvite hus er verdens dyreste pleiehjem. Disse høyreekstreme trollene på internett som sitter bak tastaturet og sprer hat om presidenten, vil ikke konservative i USA være en del av.

De fleste Republikanere hadde lovet seg selv at de ikke ville synke ned på Demokratenes nivå og si som førstedame Michelle Obama i 2016: When they low, we go high.

Hennes kommentar var en respons til hvordan de liberale skulle takle mobbere på høyresiden som var imot at Hillary Clinton kastet seg inn i valgkampen for å bli USAs president i 2016.

Vi er fortsatt enig i Michelle Obamas «når de går lavt, går vi høyt»-kommentar; og følgende reportasje om Bidens fire nye år, er ikke et forsøk på å lavmåls-erklære presidenten.

Som journalister er vi forpliktet til å fortelle sannheten. Derfor velger vi å avdekke planene staben i Det hvite hus jobber febrilsk med for å sikre at fire nye år for Brandon skal gå knirkefritt.

Vi burde vel alle ha lov til å spørre om en president som må bruke trappeheis og støttehjul på sykkelen er en trussel mot nasjonens sikkerhet — i landet som en gang var regnet som verdens mektigste supermakt.

Trappeheiser står først på listen

De anonyme kildene røpet at det viktigste på to do-listen er å installere trappeheiser i Det hvite hus. De ønsker å være bedre føre var enn etter snar, som er det stikk motsatte av politikken Biden i øyeblikket fører. Noen av de ansatte som har beholdt sin sans for humor, kaller planen Stair Force One.

Etter fiaskoen da presidenten falt tre ganger da han skulle gå opp trappene til Air Force One, var det allerede foreslått, men ingen trodde han ville stille til valg i 2024.

Mange var til og med sikre på at han ikke ville komme seg gjennom fire år som president. Andre, som forsvarte ham, sa at det var vinden som blåste den dagen. Nancy og Chuck hevdet at han hadde glemt å knytte skolissene.

Nancy vet best, for hun har selv en octogenarian å passe på, og hun gjør en forferdelig dårlig jobb.

Donald Trump fikk også skylden.

Igjen må vi si at det er ikke noe morsomt med trollete videoer som vises. Vi støtter ikke at Biden blir latterliggjort, for vi skulle «gå høyt».

Elderly Stairlift System på Air Force One

Etter at Biden falt opp trappene den første gangen, installerte de et system de kalte Elderly Stairlift System på Air Force One, men den ble fort fjernet da Dr. Jill sa at det var nedverdigende for presidenten. Hun var redd verden ville le av ham. De hadde ikke konsulert henne om den smarte idéen på forhånd.

Men det er altså denne typen trappeheis de angivelig skal installere i de åtte trappene i Det hvite hus. Førstedamen må ha innsett at dette er nødvendig, for han har falt flere ganger siden da.

En modig dame med navnet TrumpLady publiserte den første videoen tatt da Elderly Stairlift System ble lansert. Det er usikkert om hun fortsatt er i live. Hun var frekk nok til å kalle ham Stumbler in Chief.

Verdensledere i trappeheiser

Acorn Stairlifts fra Florida, som har laget trappeheiser siden 1992, påstår at de lager verdens ment innovative stairlifts – og håper å vinne kontrakten til å installere slike trapper i Det hvite hus.

Steven Voice Over, en komiker som etterligner stemmer, laget en morsom video om Biden og trappeheiser. Den er bokstavelig talt knusende, men det er jo bare en parodi.

En advarsel er nødvendig for dem som ikke tåler å se at deres favorittpresident blir mobbet, spesielt samtlige journalister i norske medier og 33 % av befolkningen, som tror at Biden fortsatt gjør en bra jobb.

Steven Voice Over: Joe Biden Endorses This Message From Acorn Stairlifts.

Det er også planer om å installere en trappeheis som går ned til kjelleren i Det hvite hus, da det er mulig at presidenten vil tilbringe tiden der nede.

Det var nok en konspirasjon fra høyresiden under valgkampen. – Hey, hvis du er venstreorientert, hvordan kan du med god samvittighet støtte Biden? spurte Nutnfancy. – Foruten bevist korrupsjon har denne stakkars narren demens. Han søker presidentskapet fra kjelleren?! Å, det stemmer, han er bare en stråmann for venstresidens skjulte maktstruktur …

Er det noe rart landet er splittet når det er så mye hat?

We must Build Bike Better

USAs president Joe Biden (79) falt av sykkelen mens han nærmest sto stille da han lørdag var på tur i Cape Henlopen State Park i Delaware, skrev Document i juni i fjor. – Dette har skapt til dels bitende ironiske reaksjoner i sosiale medier.

Det er ikke noe morsomt med at en gammel mann faller av sykkelen, spesielt for oss som selv har gjort samme flausa. I fjor da jeg var ute og syklet i nabolaget, tok jeg opp mobilen som ringte, noe jeg hadde lovet meg selv at jeg aldri skulle gjøre. Jeg gikk rett i asfalten, og med knust mobil og skrubbsår var det eneste jeg kunne tenke på, at jeg håpet at ingen så hva som skjedde.

Ingen så meg, heldigvis, men tenk da på Joe Biden, som datt av sykkelen mens hele verden var vitne til fadesen. Stakkars mann, sa vi, mens vi lo oss i hjel. Dette har visstnok gått veldig inn på både Jill og Joe, og det var hun som angivelig foreslo at de måtte build bike better – et ordspill på presidentens ambisiøse lovgivning Build Back Better.

De anonyme kilder fra verdens dyreste pleiehjem forteller at det ennå ikke er enighet om hvordan de skal forhindre at Biden faller av sykkelen igjen. Noen har foreslått sykkel med støttehjul, men de er redd det kan virke nedverdigende for presidenten. Men kommer ikke sikkerheten og helsa først? Personlig har jeg vurdert om jeg selv trenger det.

YouTube-kanalen Eat Trade Travel var for noen måneder siden først ute med idéen, og det blir spennende å se om dette blir en av løsningene Det hvite hus velger.

En annen god idé hadde vært tandemsykkel, som presidentene Reagan og Bush Sr. har brukt. Da kunne Joe og Jill syklet inn i solnedgangen sammen.

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!  Du kan også kjøpe e-boken her.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!  Du kan også kjøpe den som e-bok her.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.