Liz Harrington. Stillbilde: Daily Caller / YouTube.

Mediene ser «plutselig» at Joe Biden er uskikket til president­jobben, men spør ikke om han bør gå av eller hvem som styrer landet, bemerker Donald Trumps tidligere personlige talskvinne Liz Harrington hos Steve Bannons War Room.

Hun gir selv forklaringen: Mediene er ikke oppriktige, men består av løgnere og svindlere som jobber for Fake News.

Trump var uvelkommen i politikken fra første stund nettopp fordi han er oppriktig, mener Harrington.

Donald J. Trumps tur ned den gylne rulletrappen forandret mye i dette landet. Men kanskje det største av alt var at amerikanerne ikke lenger måtte ta til takke med ledere som lyver for dem.

Jeg hater å bli løyet for, og jeg tror millioner og atter millioner av amerikanere føler det samme. Med president Trump hadde vi endelig en kandidat som fortalte sannheten. Han var den eneste personen på scenen torsdag kveld som var ekte. Alt annet var løgn.

At Biden har fortalt en hel masse løgnaktige røverhistorier, og dessuten har vært svekket i flere år, har mediene forbigått i taushet, fastslår hun.

Svekkelsen har vært åpenbar for alle som ville se. Men nå som det er lov å si det, er det en hel masse andre ting som burde ha vært sagt, men som ikke blir det:

Biden har snublet opp Air Force One i tre år. Men nå er Biden plutselig uskikket? Hvis alle løgnerne og svindlerne i Fake News er oppriktige, hvorfor krever de ikke hans avgang umiddelbart? Hvis du ikke kan stille som presidentkandidat, kan du ikke være president. Og så kunne de kanskje spørre hvem i helvete det er som har styrt landet hele tiden?

Men de er selvsagt ikke oppriktige. De leser et manus.

Det handler om et pill råttent system som ikke har bruk for Biden lenger, mener Harrington:

Så tilgi meg hvis jeg ikke er overlykkelig over Bidens undergang. Biden var alltid irrelevant. Han er bare nok en korrupt, senil marionett i en lang rekke av korrupte marionetter. En gallionsfigur for et korrupt system som er i ferd med å erstatte en kandidat uten en eneste stemme fra folket. Snakk om en «trussel mot demokratiet».

På den andre siden står en som faktisk sier sannheten:

«Landet vårt er i ferd med å bli ødelagt», sa president Trump i et av sine sterkeste øyeblikk. «Mens du og jeg sitter her oppe og kaster bort mye tid på denne debatten. Det burde ikke være noen debatt.»

President Trump har rett. Landet vårt ødelegges mens marionettmestrene bytter ut enda en marionett.
Nå, mer enn noen gang, må vi bringe tilbake det eneste i vår politikk som er ekte. Få Trump tilbake.

Men så skal altså dypstaten finne en ny korrupt marionett som kan forhindre Trumps retur til Det hvite hus. Blir det Gavin Newsom? Eller kanskje Michelle Obama?

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.