I intervjuet Rebecca har med Ryan Cole, sier han at de 350.000 innbyggerne på Island – noen av de mest vaksinevennlige i verden – har en overdødelighet på 56 prosent i de lavere aldersgrupper. Prøv å si det til folk. De tror deg ikke.

Filmen «Died Suddenly» hadde premiere i dag. Den minner meg om Alien-filmene som vi så på 90-tallet med Sigourney Weaver i hovedrollen. Det som den gang var science fiction, er i dag blitt virkelighet. I det minste er det så mange alarmerende forhold i forbindelse med vaksinen mot covid at det er umulig å ignorere dem.

Man har ikke noe valg. Å leve i en meningsfylt verden betyr at man klarer å forstå det som skjer rundt en. Covid-19, gain of function, vaksinene og pandemi-regimet er så omfattende at man blir nødt til å ofre den nødvendige tid til å finne ut av det.

Millioner av mennesker angrer nå på at de tok vaksinen. Hvis man kom til bunnes i hva dette er, ville man i det minste nå en slags fullbyrdet erkjennelse.

Ifølge filmen rommer vaksinen noe som gjør at blodet danner klumper, det blir forurenset. Obdusentene drar ut lange tråder fra årene, omtrent som ekkelt sjøgress. Når de tørkes, ser de ut som fremmede fostre.

Det er så mange eksempler på dette i filmen at det er vanskelig å betvile at det virkelig forekommer.

Likevel snakkes det ikke om det.

Hvor lenge tror myndighetene at deres troverdighet varer? Den er allerede på hell og minker dramatisk. For hver film eller artikkel synker den, for nå har folk for alvor begynt å dele.

Og det er mye å dele.

Robert Malone er en av heltene i denne pandemien. Han har stått midt oppe i det hele, han er en av oppfinnerne av mRna-vaksinen. Nå har han skrevet bok: «Lies my Government told me».

Document forlag vil gjerne utgi boken. Husk: Først var det bøker om innvandring og islam norske forlag ikke ville utgi. Nå er det bøker om covid-19 og pandemien. De vil ikke at vi skal vite og forstå.

Men det er dyrt å oversette en bok på 450 sider. Hvis noen kunne tenke seg å støtte en oversettelse av denne boken, er vi takknemlige. Ta kontakt med hans.rustad@protonmail.com.

Først må vi kjøpe rettighetene.

Vi tror dette er en viktig bok.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.