Biden-regimet bruker nå 9/11 til å si at trusselen nå kommer innenfra. Det setter likhetstegn mellom al-Qaida-terroristene og politiske motstandere hjemme. Dette er ikke tomme ord. Justisdepartementet har utarbeidet lister over Trumps nøkkelpersonell som skal stevnes og få sine politiske rettigheter inndratt.

Det har skjedd en utvidelse av den store tråleposen som FBI benytter. Sikkerhetsstaten vokste enormt etter 9/11 og Kongressen ga organene alle de fullmakter de måtte ønske i the Patriot Act. Den ble siden bare fornyet uten særlig debatt. Til slutt satt politi og etterretning med makt til å overvåke hvem de ville. Det var bare et spørsmål om tid før noen ville velge å bruke fullmaktene og kapasiteten politisk mot motstandere.

Ut fra venstresidens frigjøringsteologi skulle det vært høyresiden som gjorde det. Politikere som Nixon og Reagan var troendes til det. Eller Bush I og II.

Men det ble ikke Republikanere, det ble den mest liberale president i USAs historie, Barack Obama. Han var det som slapp sikkerhetsstaten løs på sine virkelige og innbilte fiender.

Meldingene som kommer fra Washington er alarmerende. Raidet mot Mar-a-Lago var bare en forløper. Justisdepartementet og FBI har forberedt å stevne rundt 40-50 medlemmer av Trumps innerste krets. Disse får beslaglagt all elektronisk kommunikasjon helt tilbake til 2021.

Utvikling av metodene

Spesialetterforsker Bob Mueller fant ingen bevis på samarbeid mellom Russland og Trump-leiren til tross for ubegrensede fullmakter og nesten to års arbeid. Nada. Men Mueller, eller rettere Alexander Weissman, hadde en pil igjen i koggeret: Obstruction of justice. Det er et vagt begrep som kan benyttes mot nesten hvem som helst, hvorsomhelst.

Demokrater ønsket å tiltale Trump for obstruction of justice og mediene backet dem opp, også norske medier gjorde det. I stedet ble det riksrettssak.

Men nå har de hentet frem denne vage formuleringen. Hvis de ikke kan bevise at Trump planla 6. januar kan de ihvertfall «bevise» at han har stilt seg i veien for oppklaring av saken.

Obstruction of justice er en stalinistisk paragraf. Bolsjevikene og ML’erne snakket om subjektiv skyld og objektiv skyld. Du kunne dømmes for objektiv skyld i kraft av din klassetilhørighet: Hvis du tilhørte undertrykkerne var du per definisjon skyldig.

I Bidens USA får hvite bevisbyrden mot seg og skylden hvis det skjer noe galt. De mister jobben for å si noe feil, i kraft av å være hvite. Det er to standarder for å bedømme folk. Hvite stiller i utgangspunkt svakest, som annenklasses borgere. Hvite kan være herrer, men da som utøvere av den herskende ideologien.

Election deniers

De senere måneder har regimet oppfunnet begrepet eledtion deniers. De som bestrider at valget i 2020 gikk riktig for seg. Biden-regimet vil kriminalisere denne oppfatningen og utestenge alle som måtte ha den fra å stille til valg. De sitter da med et veto over hele den demokratiske prosessen.

Begynner noen i norske medier å ane uråd? De har vært med på ferden til nå.

Nå øker farten på Biden-toget. Det kan bli vanskelig å stige av.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.