Sophie Eastwood, en skotsk transvestitt som er fengslet for mord, krever å bli behandlet som et spedbarn fordi han/hun/hen identifiserer seg som et spedbarn. 

Eastwood som går under kallenavnet «Hannibal Lecter Jr.», kvalte i 2004 sin 22 år gamle mannlige cellekamerat Paul Algie med skolisser. Kallenavnet kom fordi fengselspersonalet var rystet over den voldsomhet Eastwood fremviste overfor den ulykkelige medfangen.

Nu krever Sophie Eastwood som for fire år siden het Daniel Eastwood, å bli behandlet som et spedbarn av ansatte ved Polmont fengsel. Sun rapporterer at hen krever at måltidene skal males til grøt, hen vil bli skiftet bleie på og vil bli holdt i hånden av vaktene i luftegården.

Tilsynelatende blir kravene tatt på alvor av fengselspersonalet. Hen er blitt utstyrt med smokk som hen sutter på mye av tiden.

En fengselskilde uttalte til Daily Record:

– Eastwood er en intelligent og kompleks person, men hun krever ganske mye ressurser og liker å være i sentrum for oppmerksomheten. Det er vanskelig å vite om hun virkelig føler en naturlig tilbøyelighet til å bli behandlet som en baby, eller om hun bare søker oppmerksomhet.

Retten til selv å definere sitt kjønn skaper en del uklare kategorier. Svømmeren Lia Thomas knuste rekordene som var satt av kvinner som ble født som kvinner. Et sykehus i Storbritannia dekket over voldtekten av en kvinne som ble utført av en transvestitt og henviste til at det ikke kunne ha forekommet noen voldtekt ettersom det ikke var menn på avdelingen. I et kvinnefengsel ble to kvinner gravid med menn som identifiserer seg som kvinner.

Nylig fikk britiske politimenn som identifiserer seg som kvinner, lov til å kroppsvisitere kvinnelige mistenkte.

Daniel Eastwood ble fengslet i 2004 for hasardiøs kjøring, men fikk livsvarig med minstetid på 15 år for mordet på cellekameraten. Han har sittet fengslet i 17 år.

Scottish transgender killer now self-identifying as a baby

 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.