Israelske nødetater rykker ut etter nok en aksjon fra palestinske terrorister. Foto. AP Photo/Mahmoud Illean

Palestinske terroraksjoner med skytevåpen og knivstikking gir gjerne oppslag i medier verden over. Men det finnes også en annen type terror som knapt noen nevner.

Mediene rapporterer jevnlig om knivangrep og skyting fra palestinere mot israelske borgere. Document har skrevet om en rekke av disse.

Men nå beretter israelere på Facebook om en annen type terror, som oppleves vel så reell og truende. Dette handler om at palestinere utsetter sivile israelere for små og store angrep i hverdagen. Det nevnes spesielt kasting av store steiner mot biler og busser langs veiene.

Det kan være dødelig, de skyldige er vanskelige å få tak i, og man vet aldri når den slags terror rammer.

Dette skrives i et innlegg på Facebook-siden til gruppen «All the truth about what happening in Israel» (se filmklipp lenger ned):

Most people don’t know that one of the most frequent attacks against Jews in Israel are when young «Palestinians» ambushed Jewish vehicles on dark roads and throwing at them big rocks, with the direct intent of forcing them losing control and make an accident.

Mange er ikke klar over at en av de hyppigste formene for angrep på jøder i Israel, er når unge palestinere angriper jødiske kjøretøy på mørke veier og kaster store steiner på dem. Dette gjøres for å få bilførerne til å miste kontrollen, slik at det oppstår en ulykke.  

This is just one of the attacks, which was directed against a civilian bus which one of the passengers on it was a baby in her father’s hands.

Filmen viser bare ett av disse angrepene, her rettet mot en sivil buss. En av passasjerene var en baby i sin fars armer.

This is “the silent terror”, the one which no one is talking about, but is happening every day!

Dette er «den stille terroren», den som ingen snakker om, men som skjer hver dag!

Her er filmklippet som ble lagt ut:

 

 

Les også: 

Palestinsk leder roser München-massakren i 1972: – En kvalitetsoperasjon

 

Interessert i et annet perspektiv på Midtøsten? Bestill boken:

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Fortsatt noen på lager, nytt opplag er på vei:

Kjøp Kents bok her!


Bestill høstens suksessbok:

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Støtt oss, bli abonnent du også:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.