Somaliske Mohammad er anklaget for å ha angrepet og misbrukt et stort antall svenske kvinner, men vil ikke vedkjenne seg noen form for ansvar fordi «hvite mennesker er onde rasister». Da han ble pågrepet for å slå ned en kvinne på Pallas-galleriet i Borås, sa han at han skulle «knulle og drepe hvite mennesker».

22. juli i år ble en svensk kvinne slått ned på Pallas-galleriet i Borås, av den enkle grunn at hun var svensk. Den 23 år gamle somaliske mannen slo deretter flere andre svenske kvinner og menn i området.

Da politiet arresterte Mohammad, var han aggressiv og brølte «jævla rasister». Ifølge politirapporten gjennomførte Mohammad ugjerningene fordi «hvite mennesker er onde og rasistiske», skriver Fria Tider.

«Han skriker och pratar osammanhängande om Förintelsen och om hur vita människor ska dö och att han ska knulla och döda vita människor», skriver en politibetjentene som var tilstede.

Mohammad er anklaget for å ha angrepet og misbrukt et stort antall svenske kvinner, og ugjerningene den 22. juli 2021 var ikke hans første.

Den 16. juli 2020 angrep Mohammed angivelig to andre kvinner og sparket dem i henholdsvis bein og fot. Han er også anklaget for å ha truet med å drepe to kvinnelige sosialarbeidere, som han også beskylder for å være rasister og nazister.

Under et politiavhør har Mohammad kunngjort at han ikke godtar anklager fordi hans ugjerninger skyldes rasisme og at politiet ønsker å fylle opp rullebladet hans.

Rettssaken mot Mohammad ble avholdt i forrige uke, men det er hittil ikke avsagt noen dom.

Mohammad har svensk pass og kan derfor ikke utvises.

Saken ble gjort kjent av journalist Joakim Lamotte, som opplyser at Mohammad siden han ble svensk statsborger i 2015 er dømt for flere saker som narkotikaforbrytelser, trusler mot en tjenestemann og ulovlig kjøring.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂