Når SVT skal forklare Vetlanda-terroren for svensk publikum er det en ung journalist som sier at «tyvärr, samfunnet må lære å leve med terror».

Absurditeterne flyder i en lind strøm efter terrorangrebet i Vetlanda i Sverige. De svenske medieforbrugere, der stadig sætter deres lid til statsmedierne, har blandt andet skullet lægge ører til, at de egentlige ofre ved terrorangrebet ikke er de syv etniske svenskere, der blev stukket med kniv, men derimod Vetlandas afghanere, der nu må lide den tort at blive mistænkeliggjort.

Gerningsmanden Tamim Sultani er naturligvis heller ikke den egentlige skyldige. Det er derimod Sverige med sin “forfærdelige flygtningepolitik”, som var den reelle årsag til angrebet, mens “drengen” (22-årige Tamim Sultani, red.) var “et offer for sin traumatiske opvækst”.

Senest er det SVT’s ekspert, der fortæller, at “et samfund desværre må leve med terror”. Eksperten lyder som et ekko af Londons muslimske borgmester Sadiq Khan, der efter et terrorangreb i London udtalte, at terror er en del af at bo i en storby.

Nu har skruen fået endnu en omgang.

I London bor der knap 10 millioner mennesker. Vetlanda har 13.000 indbyggere.

Fremover skal vi altså ikke bare acceptere (muslimsk) storbyterror, men også (muslimsk) landsbyterror.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂