Nytt

Først meldte Trump i et intervju med Hannity at Hope Hicks var testet positiv. Han sa de var blitt testet og ventet på resultatet. Det kom rett før klokken syv norsk tid.

Visepresident Mike Pence og kona Karen har testet negativt. Det samme har stabsjef Mark Meadows. Det er nok av folk til å styre skuta fremover og lite tyder på at Trump gir fra seg kommandoen med det første.

Mediene var med ett veldig bekymret for Trumps helse og viste til hans alder og overvekt.

Pence skal etter planen møte utfordreren Kamala Harris onsdag neste uke. Alt tyder på at debatten mellom de to går av stabelen.

Det er to uker til neste debatt mellom Biden og Trump. Hvis Trump ikke får komplikasjoner kan det gå. Han skal være ti dager i karantene. Mot slutten vil han bli testet med to dagers mellomrom. Hvis begge tester er negative, er han fri til å gjenoppta valgkampen.

Han skulle holdt rally i Florida fredag.

Imens tikker det inn gode nyheter:

Arbeidsløsheten i USA falt til 7,9 prosent i september fra 8,4 prosent måneden i forveien.

Det viser ferske tall fra arbeidsdepartementet.

Bedringen i arbeidsmarkedet har tapt fart de siste månedene, men tallene viser at det ble skapt 661.000 nye arbeidsplasser i løpet av september.

Hvis dødeligheten ikke stiger og økonomien tar seg opp, og vaksinen er rett rundt hjørnet, kan det skape den optimismen som Trump trenger for å vinne. Demokratene har satset på lockdown, men selv i Demokratiske stater  begynner folk å knurre.