Brasils president Bolsonaro sier han testet negativt for koronavirus. Denne meldingen kommer etter at det først ble meddelt at han testet positivt.

Trump skal holde en pressekonferanse kl.2100 norsk tid om korona-epidemien og vil garantert bli spurt om sin egen tilstand.

NTB skriver:

Bolsonaro og hans følge møtte både USAs president Donald Trump og visepresident Mike Pence på Trumps feriested Mar-a-Lago i Florida i helgen.

Det er tidligere meldt at Fabio Wajngarten, kommunikasjonssjef for Brasils president, er smittet, og han la ut bilde av seg selv der han står tett inntil Trump.

Oppdatering hos NTB:

Avisa O Dia i Rio de Janeiro melder at president Jair Bolsonaro er smittet av koronaviruset, men sønnen sier at testene ikke er fullført.

Ifølge O Dia var den første prøven positiv. Sønnen hans Eduardo sier på Twitter at man venter på resultatet av en prøve nummer to. Han avviser ikke at faren er smittet, men sier at mye løgner og desinformasjon sirkulerer.

Bolsonaro har ikke helt vært seg selv siden han fikk store indre skader da han ble angrepet av en mann med kniv under valgkampen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂