Tavle

Mange av oss begynner å bli lei av alle sangerne, skuespillere og andre kjendiser som bruker sin egen plattform politisk til å preke sin egen godhet overfor oss andre. Det siste utspillet av Sarah Paulson, Kristen Bell, Kesha, Aaron Paul, Stanley Tucci, Bryce Dallas Howard, og Debra Messing med #ITakeResponsibility fikk det til å tippe over.

De fleste hadde allerede fått nok av rike kjendiser i gigahus med svømmebasseng som «led seg gjennom» coronakarantene, men de selvsentrerte kjendisene tok ikke hintet. De måtte ut på banen og piske sitt eget hvite skinn for «ikke å ha tatt ansvar».

Svarte mennesker blir slaktet i gatene, sier de. Man skulle tro at vi var midt oppe i et folkemord!

“Black people are being slaughtered in the streets. Killed in their own homes. These are our brothers and sisters. Our friends. Our family. We are done watching them die. We are no longer bystanders; we will not be idle. Enough is enough.”

Heldigvis er det fremdeles noen som har humor, selv om morsomme serier og filmer klippes og fjernes i rekordfart om dagen. Greta Lee Jackson modifiserte kjendisvideoen og blottstilte selvpiskerne:

 

Her er originalen for de som orker: