Mer enn 100.000 personer deltok i en demonstrasjon mot antisemittisme i London. Det er den største demonstrasjonen av dette slag siden 1936. Israelske flagg og plakater gjorde seg bemerket i britenes hovedstad.

Tidligere statsminister Boris Johnson deltok med sin kone Carrie og deres nyfødte barn Frank.

Marsjen varte i 90 minutter, og var en reaksjon etter at 18 anti-israelske demonstranter ble arrestert etter lørdagens pro-palestinske demonstrasjon i London, hvor antisemittiske bannere og plakater var utbredt.

Andre britiske kjendiser deltok også i demonstrasjonen i dag, skriver Daily Mail.

Ifølge The Times ble «mannen hvis navn ikke kan nevnes», la oss kalle ham Voldemort, også arrestert under dagens demonstrasjon.

«Voldemort» har blitt arrestert og «tåregasset» etter å ha forsøkt å delta i fronten av en stor marsj mot antisemittisme i London.

Boris Johnson snakket med GB News etter demonstrasjonen. Han mente det var trist at en slik demonstrasjon var nødvendig i det hele tatt.

It’s very sad that this march has to take place at all. What we’re all doing here is showing solidarity with Jewish people, and that is necessary.

Videre sa Johnson at reaksjonene etter terrorangrepet 7. oktober i London og andre steder i verden er en gjenoppståelse av jødehatet.

Since October 7, there has been a very peculiar response from many parts of the world including, I’m sad to say, in London. What we’ve seen is the re-emergence of anti-Semitism and the failure to focus on the appalling terroristic events of Hamas.

En talsperson for Campaign Against Antisemitism sa at London har blitt som en no go-zone for jøder. Jøder føler seg ikke trygge i britenes hovedstad.

Antisemittisk motivert kriminalitet har økt voldsomt siden 7. oktober. Immigrasjonsminister Robert Jenrick sier dette viser at Storbritannia opplever et moralsk forfall, og at nok er nok.

Antisemitism is a stain on our country, it is moral decay. Enough is enough.

Lørdag ropte tusenvis av demonstranter med åpenbar støtte til Hamas ropet from the river too the sea, en oppfordring til å viske Israel ut av kartet en gang for alle.

Andre sammenlignet Israel med Hitler, mens en pro-Hamas demonstrant ble arrestert for å bære et nazi-symbol på en plakat.

Flere var iført grønne Hamas-pannebånd, slik at det ikke skulle være noen tvil om hvem de støttet.

Som nevnt var det mange skuespillere som deltok i søndagens demonstrasjon for å vise at de var imot antisemittisme, blant annet Eddie Marsan, som selv ikke er religiøs.

Men Marsan kunne ikke forstå hvordan folk i London kan unngå å fordømme Hamas etter grusomhetene 7. oktober, selv om man føler omsorg også for Gazas sivilbefolkning.

Ansatte i BBC ble nektet å delta i demonstrasjonen mot antisemittisme, da dette ville kunne oppfattes som «partisk». Interessant nok fra en skattefinansiert kanal som for noen år siden lagde barne-TV hvor barna fikk lære at det er 100 ulike kjønn.

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.