En politibetjent i Metropolitan Police ba en jøde fjerne seg, fordi han så jødisk ut og kunne provosere de jødehatende Hamas-tilhengerne som marsjerer i gatene hver eneste uke.

Er det nå en forbrytelse å være jøde i London? Det ser ut til å være holdningen Metropolitan Police (Mets). Under en pro-palestinsk marsj på lørdag ble en jødisk mann truet med å bli arrestert, angivelig fordi hans blotte tilstedeværelse kunne provosere «demonstrantene» og føre til vold og uro.

Hendelsen ble filmet og er lagt ut på X.

Den fornærmede jøden heter Gideon Falter, og er direktør for Campaign Against Antisemitism. Han forteller at han bare prøvde å ta en spasertur i London sammen med noen venner etter at de hadde vært i synagogen samme morgen. Men da de havnet i veien for en av de ukentlige Hamas-marsjene, ble de konfrontert av politiet.

Falter og vennene hans bar ingen plakater, og var heller ikke motdemonstranter, skriver Lauren Smith i Spiked. Men hva hvis de så var motdemonstranter? Når ble dette en forbrytelse i Storbritannias hovedstad?

Vi har sett dette gjentatte ganger i Norden også.

Rød feminisme er råtten

Brenner du en islamsk bok, noe man har helt lov til ifølge norsk lov, da griper politiet inn for å forhindre «uroligheter». Men å beskytte lovlydige borgere mot islam-mobben? Dét kan ikke politiet kaste bort tiden på.

Danmark har vedtatt en ren sharialov. Profeten skal ikke krenkes, sier danske politikere, og kneler i retning av Mekka.

SIAN ble fratatt et norsk flagg av politiet! Et norsk flagg kunne jo provosere alle disse herlige nye landsmenn som noen har ønsket velkommen (ikke jeg).

Falters kriminelle handling besto i å være iført en kippa og bære en liten veske med David-stjerne på. Politiets anklage er tydelig: Vær gjerne en jøde, men ikke la noen som hater jøder få vite det.

Sitat fra politibetjenten fra Mets:

– Du er helt åpent jødisk.

– Dette er en pro-palestinsk demonstrasjon. Jeg beskylder dere ikke for noe, men jeg er bekymret for reaksjonen på deres tilstedeværelse.

Det faller ikke Mets-betjenten inn at hans jobb er å beskytte Falter mot de mulige voldelige demonstrantene. I stedet anklager de Falter for å forstyrre offentlig ro og orden, og truer med å arrestere ham, kun fordi han eksisterer, og tilfeldigvis er jøde. For da blir Hamas-fansen sinte, liksom.

De beskyttede demonstrantene skrek «nazi» og «avskum» mot Falter, kun fordi han faktisk var en av de forhatte jødene. Men «hatkriminalitet» gjelder selvsagt ikke for muslimer, de kan jo uten problemer rope at jødene må gasses og Israel må utslettes. De er jo så sårbare.

Sånn forfaller Vesten. Gjennom såkalte fredelige demonstrasjoner som sier at de føler omsorg for sivilbefolkningen på Gazastripen. Men egentlig hater de bare jøder.

Tidligere innenriksminister Suella Braverman kalte disse demonstrasjonene (opptøyene) som hatmarsjer. Mets-sjef Mark Rowley skjønte ingenting. Tenkte han inne i hodet sitt at å hate jøder ikke er skikkelig hat? For jødene klarer seg bra, de vinner Nobelpriser og skaper et høyteknologisk og demokratisk land i en ørken, mens de stakkars araberne ikke får til noe som helst.

Rowley lot som han ikke forsto hva Braverman mente. Men Mets har etter hvert innrømmet at disse Hamas-marsjene medfører et snev av hat. Rene Sherlock Holmes der, altså.

Som Julie Birchill skriver i The Spectator: En ung iraner ble angrepet av fem politibetjenter. Hans synd? Han hadde en plakat hvor det sto at Hamas er terrorister. Dette er jo omtrent som å si at det finnes to kjønn i de gales hus. Men Mets lar folk med hakekors bevege seg fritt, litt ekstremt jødehat er ikke å forakte.

Vesten knelte for BLM, nå kneler vi for Hamas. Hva skjedde med sunn fornuft? Hvem vil leve i et voldshelvete, egentlig? Og hvorfor er det ingen som forstår at jødene er kanarifuglene i gruvene våre? Som Burchill skriver:

Jeg tenker bare på hvor ensomme britiske jøder må føle seg når de ser hakekorsene som paraderer rundt i gatene i hovedstaden de har bidratt så mye til – og nå, ifølge politiet, vil enhver ikke-jøde som forsøker å stå sammen med dem, få beskjed om at deres følelser ikke er gyldige.

Jeg står heller sammen med ti jøder enn en million islamister, uten at dette betyr at jeg ønsker å drepe folk. Det finnes selvsagt gode og onde mennesker i Israel også, man bør ikke være naiv. Men sammen har de skapt et mirakel under stadige angrep fra arabere, FN og nå norske myndigheter, som fremstår som ledende når det gjelder avsky mot Israel og kjærlighet til Hamas-gjengen.

Islam er underkastelse, og dermed undergang for de som nekter å underkaste seg. Israel har et demokrati, aksepterer det meste og produserer high tech, medisiner og annen vitenskap på høyt nivå.

For meg er det enkelt å velge side i denne konflikten.

Next year, Jerusalem.

Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.