Foto: Birkelunden på Grünerløkka – Google streetview

En person fikk en mindre bittskade etter at en eier skal ha sluppet løs hunden sin under en slåsskamp utenfor en pub på Grünerløkka i Oslo natt til fredag. Politiet melder om slåssing klokken 03.51 natt til fredag og at de fikk kontroll på «en god håndfull personer»

– Ingen fremstår alvorlig skadd, men ambulansepersonell sjekker de involverte, opplyser politiet.

– En person har en mindre bittskade fra en hund som ble sluppet av eieren i forbindelse med slagsmålet. De resterende blir bortvist fra sentrumsnære områder, samt at en som var etterlyst for betaling av forelegg blir med til arresten for forkynnelse av dette, skriver politiet.

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂