I 2011 ytret John Cleese seg om at han ikke synes London var en spesielt engelsk by lenger, og kommentariatet gikk selvsagt av hengslene. Nå tar han opp tråden og refererer til at også mange av hans venner mener det samme, samt påpeker at London var den byen i Storbritannia der flest nylig stemte for å bli i EU.

John Cleese synes ganske enkelt at den typisk engelske kjernekulturen («leitkultur») er i ferd med å vannes ut, og dét er det samme som å tråkke mangfoldsforkjemperne på deres ømmeste tær. Londons ordfører Sadiq Khan sammenligner Cleese med rollefiguren Basil Fawlty, og påpeker at mangfold er byens styrke. Ja, så stort er dette flotte mangfoldet blitt, at somalierer i London nå sender sine tenåringsbarn tilbake til Somalia for å skjerme dem for knivstikker-epidemien som har bredt seg i byen de siste årene. «London’s not the place to be for a teenager» sier en somalier, og 73% av angriperne er «non-white». Selv «Jack the Ripper» kunne ikke gjort det bedre – kanskje John Cleese har et poeng allikevel?

Paul Joseph Watson ble nylig kastet ut av Facebook, men fortsetter her i samme munnrappe stil som før.

 

Kjøp Christopher Caldwells «Revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂