Nytt

En prest er knivstukket under morgenmessen i Saint Joseph’s Oratory i Montreal, opplyser canadisk politi. Hendelsen ble innringt til politiet klokken 08.40. Morgenmessen ble filmet og vist live på internett. Kirken er den største i Canada.

Presten ble knivstukket da han konfronterte mann med skytevåpen, opplyser CTVNews.ca. Denne opplysningen om skytevåpen er ikke bekreftet noe sted og andre aviser skriver at øyenvitner så knivmannen løpe opp og stikke ned presten bakfra. Presten fikk lettere skader og ble fraktet til sykehuset. Angriperen ble stanset av sikkerhetsvakter og holdt til politiet kunne arrestere ham.

Huffington Post skriver at presten som ble knivstukket var Fader Claude Grou.

He is «slightly injured. We do not fear for his life,» tweeted Jasmin Lemieux-Lefebvre, director of communications for the Catholic Church of Quebec.

CTVNews.ca

Kjøp alle tidsskriftene fra Document Forlag her!