Sakset/Fra hofta

Ilhan Omar har vakt oppsikt og frykt med sine oppfordringer om at Allah må vekke folk og gjøre de klar over jødenes ondskap. Her i Kongressen 16. januar. Foto: Yuri Gripas/Reuters/Scanpix

Roger L. Simon leser sin samtid og han har stilt riktig diagnose gang på gang. Nå advarer han amerikanske jøder: De står overfor en trussel som minner om Tyskland på 30-tallet.

Det er mentaliteten jøder har som gjør dem sårbare: De tror ikke «det» kan skje i USA.

Da Hitler fremsatte sine trusler trodde sekulære, liberale jøder at det ikke gjaldt dem: Men bare ortodokse med korketrekkerkrøller.

Mange var kommunister eller ateister.

Det gjaldt bare ikke. Nazistene gjorde ingen slike distinksjoner.

Nå står jødene overfor en ny fare/fiende som behandler dem på samme radikale måte.

Det som får Simon til å ta så hardt i, er selvsagt at Demokratene er ved å følge Corbyns linje og bli et parti som tolererer antisemittisme.

Da er egentlig alt mulig:

Now we are living in another world of rising anti-Semitism, which some, for their own convenience or perhaps a misbegotten nostalgia, like to ascribe equally or even disproportionally to the right, when it is clear the new anti-Semitism, from our college campuses to the streets of Paris, is coming largely from Islamic terrorists and their sympathizers augmented and multiplied by the left. It is further enhanced by social and ethnic groups enraged — with the encouragement of the Democratic Party — by identity politics. In the world of intersectionality, someone must be the low man or woman on the totem pole of blame and evil.

Det som gjør situasjonen ekstra truende er alliansen mellom islamister og venstresiden.

The proverbial canary in the coal mine is now infiltrating the U.S. Congress in the person of two congresswomen (plus their substantial supporters) who were likely inculcated at an early age, as were too many Muslim children, with the belief that Jews only (pace Darwin) were the descendants of pigs and apes and should be wiped from the earth. If again you think this excessive, read their texts or, better yet, the Hamas charter, which urges the killing of something called «Jewish trees» (NOTE: not Israeli trees).

Jødene har et stort oppgjør i vente. De har vokst opp med at de skal stemme Demokratisk. Tilhørigheten har gått i arv. Å innse at Demokratene er ved å tolerere jøders fiender, sitter langt inne.

Since the 1920s or so, Jews have been voting Democratic at roughly a 70-30 ratio. Many jokes have been told about this but what it comes down to is slavish conformity, a kind of culturally-induced group virtue signaling made rigid over decades. Jewish children are told to vote Democratic almost as uniformly as Muslim children are informed about the dubious animal lineage of Jews. It’s idiotic on both counts.

 

 

Liberal Jews Better Wake Up Before It’s Too Late

Kjøp bokpakken med bestselgerne fra Document Forlag her!