Bare få timer etter at politiet stanset et masseslagsmål i Groruddalen måtte de igjen til pers i Brugata på Grønland hvor det ble meldt om flere slåsskamper. Også i Skippergata ble en mann angrepet, hoppet på og sparket i hodet. Politiet kjørte to gjerningsmenn til arresten for det voldelige angrepet.

Operasjonsleder Rune Ullsand fortalte til NTB:

– Det viste seg å være to fornærmede da vi kom til stedet. En er tatt til Ullevål sykehus etter å ha fått flere spark i hodet, mens en annen er til legevakten. Ifølge vitnene er det flere gjerningspersoner som sparket en person og hoppet på ham, men vi vet ikke hva som er skjedd med den andre personen.

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.