Tre menn ble fredag dømt til livstid for drap på fem personer da de sprengte en butikk i lufta i Leicester i forbindelse med forsikringssvindel.

Butikkeier Aram Kurd, Hawkar Hassan og Arkan Ali satte fyr på et polsk supermarked i Leicester i februar i fjor. Både butikken og leiligheten over ble lagt i aske. De tre var ute etter forsikringen på 300.000 pund.

– Ingen av de tiltalte har vist minste antydning til anger, sa dommeren David Holgate før han dømte to av dem til minimum 38 år og den siste til minimum 33 år i fengsel.

Den 22 år gamle butikkansatte Viktorija Ijevleva ble etterlatt for å dø i butikken fordi hun visste for mye om planene. Også Mary Ragoobeer, hennes to tenåringssønner og kjæresten til en av sønnene, mistet livet.

Planen til de tre mennene og Ijevleva var å helle bensin ut i kjelleren til supermarkedet og sette fyr på det, for så å innkassere forsikringspengene.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.