Nytt

Foto: Leicester Police

Det startet sannsynligvis med en konfrontasjon på gaten. Syklisten unnslapp stikkskader etter et angrep av en mann med kniv midt i Leicester sentrum ved å kaste sykkelen mot overfallsmannen. Overvåkningskameraene viser hvordan den 22 år gamle Cecil Samba angrep en syklist som politiet enda ikke har identifisert og som ikke har meldt seg. Syklisten forsvant fra åstedet like før politiet ankom.

For dette angrepet dømte Leicester Crown Court Cecil Samba til fire års fengsel.

Daily Mail

Noen leserkommentarer:

«Where I lived as a student in Manchester this kind of thing happened all the time. Luckily I managed to survive the three years and graduate!. Needless to say I moved out of Manchester as quick as I could.»

«Welcome to Britain 2018. When I was a youngster in the 60s and early 70s a murder was a rare occurrence, but now its an every day occurrence and most of you know why, but dare not say anything?»

«The UK streets are now totally lawless»