Fotografene er begynt å ta «prestidentpar»-bilder av Trump og Melania. Det i seg selv tyder på at noe er ved å endre seg. Under valgkampen var det nesten bare negative bilder av Trump og det holdt seg et godt stykke etter valget. Men nå er det annerledes. Melania har stil, det lar seg ikke benekte. Selv det forsøker mediene å ta fra henne ved å komme med de mest gemene hentydninger. De har fått en førstedame som kan være like elegant som Jacqueline var, men de godtar henne ikke. Hun har feil oppfatninger, da hjelper det ikke hvor stilig hun er.

Paret kom her hjem og landet på the South Lawn med Marine One, etter et besøk i Cincinatti, mandag 5. februar.

Foto: Yuri Gripas/Reuters/Scanpix

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂