Stephanie Winston Volkoff har begått et tillitsbrudd mot USAs førstedame. Hun må derfor fremstille det som at hun gjør en heltemodig innsats overfor en president som fører landet mot diktatur. Ingen spør henne: Hvor mye betaler de deg?

Tidligere medarbeider i Det hvite hus Stephanie Winston Volkoff tok lydopptak av private samtaler med Melania og har latt CNN få dem. Man forstår at valgkampen går inn i sluttfasen. Det mest juicy som sies er om Melanias tur til grensen mot Mexico.

Anderson Cooper intervjuer henne, og det er ingen avstand mellom journalisten og objektet. Ingen spørsmål om etikken i å ta lydopptak av First Lady og offentliggjøre dem en måned før valget. Volkoff promoterer sin bok «Melania & Me».

Det er ingenting ødeleggende i det som sies. Det er den slags som folk sier når de snakker privat. De viser sin frustrasjon og slipper ut damp. Melania er frustrert over dårlig PR og vanskeligheter med å nå ut. Hun er frustrert fordi ektemannen får kjeft for å føre samme politikk som Obama. Dette er fakta. Bildene av barn i bur ble tatt da Obama var president.

Det som er mer interessant, er hva Volkoff sier som viser hvor hun selv står: Hun sier det dør hundrevis ved grensen hver dag. Hun sier at USA er i ferd med å bli forvandlet fra et demokrati til et diktatur. Denne alarmismen er noe en spesiell type liberale har utviklet under Trump. Den er apokalyptisk. Denne apokalypsen er noe som den amerikanske venstresiden har båret på helt siden 1960-tallet: USA holder på å bli fascistisk, og ethvert middel er tillatt for å stanse dette.

Volkoff var Melanias personlige rådgiver. De ble uvenner i begynnelsen av 2018. Melanias pressetalskvinne Stephanie Grisham kommenterer:

“Her only intent was to secretly tape the first lady in order to peddle herself and her salacious book,” Ms. Grisham said. “There is no way to know if these recordings have been edited, and it’s clear the clips were handpicked and presented with no context. The first lady remains focused on her family and serving our country.”

CNN er villig til å gjøre hva som helst for å få ram på presidenten, men klarer ikke å få stort ut av lekkasjen.
Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.