Anthony Blinken i 2016. Foto: Jose Luis Magana)/AP/Scanpix

Joe Bidens kandidatur er et merkelig fenomen: En allianse mellom Big Tech, Big Pharma, Wall Street og Demokratene. Tyngdepunktet ligger et sted mellom Kina og grønt skifte. De har det til felles at de er villig til å overkjøre vanlige menneskers interesser.

Vi ser på et par videoer av Joe Biden som fylte 78 fredag. Han faller ut midt i en setning og strever med å huske sammenhengen. Dette minner oss om den algeriske presidenten Bouteflika, som ingen hadde sett på flere år, men likevel stilte til valg. Mesteparten av tiden tilbrakte han på eksklusive sykehus i Sveits.

At USAs president skulle være kandidat til en lignende skjebne er vanskelig å fatte. Noen ønsket å ha Biden som frontfigur. Det er så mye som ikke henger sammen rundt hans kandidatur at man kan si at USA er på vei ned. Selv sier de at de vil gjenreise USAs internasjonale rolle. Det sier Tyskland, det sier Erna. Men det er tøv. Hverken EU eller USA er hva de var for fire år siden.

Nå sier Trump at hvis Biden melder USA inn i Paristraktaten igjen vil det ødelegge amerikansk økonomi. Han har et poeng. Trumps skygge kommer til å henge over alt Biden-administrasjonen foretar seg.

Venstresiden, som alltid har klaget over pengenes makt, er plutselig i seng med oligark-kapitalister.

Anthony Blinken som omtales som ny utenriksminister er en Obama-overlevering, som kjørte på Russia collusion mot Trump. Kona har jobbet for Hillary. Det er som den samme korrupte familien vender tilbake.

As Breitbart News reported in 2017, Blinken told CNN: “The president’s ongoing collusion with Russia’s plans is really striking, intentional or not.” He said that Russia had sown doubt about American elections and institutions.

He is also married to Evan Ryan, a former aide to then-First Lady Hillary Clinton. Ryan worked for Clinton at a time when Clinton’s chief of staff, Margaret Williams, acknowledged accepting a campaign donation from entrepreneur Johnny Chien Chuen Chung.

Chung said that the donation was meant to help Clinton pay for Christmas receptions for the Democratic National Committee at the White House, in exchange for “VIP treatment for a delegation of visiting Chinese businessmen,” according to the Los Angeles Times.

Med så mange lik i lasten, uten et tegn til selverkjennelse, vil dette neppe ende vel.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.