– You know what! Russians & Trump, det var de som lurte meg for seieren, sier Hillary til BBCs Andrew Marr. Pluss Bannon og Breitbart og fake news. Alle disse stikkordene er plukket opp av mediene og gjort til begreper det ikke skal stilles spørsmål ved. Nå punkteres de. Intervjuet ble gjort på Claridge’s hotel i London og sendt 15 oktober. Foto: Reuters/Scanpix

Team Hillary spilte et høyt spill og falt for egen hånd. Det fallet er allerede i gang, og det kommer til å rive med seg mye. Hvordan har hennes klakører innen mediene – herunder de norske – tenkt å komme seg ned fra den posisjonen de befinner seg på, med uhemmet anti-Trump-kampanje og taushet om Hillarys samrøre med russerne?

Vi snakker om den største skandalen i amerikansk politikk. Ever.

Hvis Trump er den største anomali – den mest usannsynlige president ever – så er Hillary den mest korrupte kandidaten ever. Det tjener til amerikanernes fortjeneste – ikke deres vanære, slik liberale medier hylte om – at de ikke tålte henne. Det var et gut instinct. Nå får de rett.

NRK, Aftenposten, VG, – TV2 har en elendig utenriksdekning – har vist at den politiske korrektheten har gjort dem mer provinsielle enn norske medier noen gang har vært. De tjater om Jeff Flake og Bob Corker når kongresskomiteene har begynt å reise giljotinen for Team Hillary.

Vi har bare hørt om etterforskningen av Team Trump. NUPIs Svein Melby mente/håpet at hvis demokratene skulle vinne tilbake flertallet i Kongressen i 2018 ville de garantert forberede riksrettssak.

Men pendelen har svingt. Den svingte definitivt sist uke med nyheten om at demokratene finansierte drittpakken mot Trump og den har fortsatt denne uken.

Siden Hillary ikke nølte med å bruke stillingen som utenriksminister til egen fordel – pay to play – og siden hun hadde så mange cronies i justisdepartementet, er det disse institusjonene som blir etterforsket.

The chairmen of several House Republican committees announced new investigations Tuesday into the actions of the previous administration’s Justice and State departments, a move that will likely inflame the partisan tensions that have crippled the ongoing Russia investigations on Capitol Hill.

House Intelligence Committee Chairman Devin Nunes, R-Calif., announced the investigation into a uranium deal, negotiated by the State Department under former Secretary of State Hillary Clinton, that involved Russia in light of several new reports on the deal being probed by the current Department of Justice.

Nyheten om granskningen kom bakpå demokratene.

Nunes’ announcement Tuesday caught Democrats on the committee by surprise, as they were in the middle of a closed-door interview with Trump attorney Michael Cohen.

Nå gjenåpnes også granskningen av Hillarys e-post-server. Også her står skandalene i kø: Det viser at daværende FBI-sjef James Comey allerede i mars skrev at han ikke kom til å reise tiltale mot Hillary, før etterforskningen i det hele tatt hadde kommet i gang. Senere kom det famøse møtet mellom Bill Clinton og justisminister Loretta Lynch på en flyplass i Phoenix.

ABCnews.com skriver at kunngjøringen av granskningene etter all sannsynlighet vil » likely inflame the partisan tensions that have crippled the ongoing Russia investigations on Capitol Hill

Demokratene har satset alt på å felle Trump med å bruke hele apparatet – Kongress-høringer og spesialetterforsker Bob Muellers team, sekundert av medier som konstant kjører «Trump, Trump, Trump». Det skaper en tilstand av konstant krise eller unntakstilstand i amerikansk politikk, som om det eneste som kan løse den er at Trump går av. Her har NRK og Aftenposten diltet etter. VG med sin Trump med Hitler-bart. Hvordan ville et attentatforsøk blitt fremstilt av de samme mediene? De har selv lagt opp til at det ville være en forståelig handling, for å redde demokratiet fra en galning.

Men nå er det deres yndling Hillary som sitter i saksa. Hun provserte frem en reaksjon ved å skrive en bok på 400 sider kalt What happened, der hun legger skylden på russerne og mediene og det synes som hun tror det hun selv sier, skriver Liz Peek for Fox News.

Not since Eliot Spitzer, aka Client Number Nine, zealously prosecuted sex traders has someone so purposefully and hypocritically marched towards their own political execution.

Spitzer var statsadvokaten i New York som var idealet på en dedikert fighter mot korrupsjon og mafia. Han begynte å etterforske prostitusjonsringer, selv om han selv benyttet luksusprostituerte. Da er selvtilliten høy. Hillary er fylt av seg selv på samme måte.

Hillary Clinton has brought the story center stage as well. Had she not written her whiny 400-page fable «What Happened,» accusing the Russians of undermining her all-but-certain victory, it is possible that her ties to Moscow would have continued to be ignored by the mainstream media.

Ballen har begynt å rulle og den har en egentyngde. Selv mainstream-mediene må vie den oppmerksomhet.

Hun er litt som politimannen som begår et drap for å vise at han har full immunitet og er hevet over loven. Hun har sluppet unna i flere omganger, men når «saken» kommer opp igjen, begynner hennes byggverk å rase.

Hillary Clinton has brought hellfire down upon her own head by demanding a thorough and intensive investigation into purported Russian meddling in the 2016 election.

Hvis du selv har inngått avtaler med Putin og solgt vitale sikkerhetsinteresser som urangruver og transportselskapet for uran i USA og deretter setter i gang en kampanje mot motstanderen for å ha samarbeidet med russerne, spiller du et høyt spill.

The Uranium One story first came to light in Peter Schweizer’s 2015 book «Clinton Cash,» which reviewed many situations in which Bill and Hillary Clinton appear to have traded their influence for speaking fees paid to Bill or donations to the Clinton Foundation. Encouraged by Schweizer’s reporting, The Wall Street Journal researched the allegations; the Journal concluded “…that at least 60 companies that lobbied the State Department during [Clinton’s] tenure donated a total of more than $26 million to the Clinton Foundation.”

Schweizer charged that Hillary agreed to the purchase of Uranium One by Russia’s state nuclear agency in exchange for $2.35 million in donations to the Clinton Foundation. (The National Review recently put the figure received at $145 million.) The payments were not revealed on the Clinton Foundation website, despite an agreement with the Obama administration to do so signed by the Secretary of State. Instead, the funds flowed through a Canadian offshoot, the Clinton Giustra Sustainable Growth Initiative, and therefore escaped notice.

Det er denne recklessness hos Hillary som Liz Peek påpeker: Hun er litt som morderen som vender tilbake til åstedet.

How could Hillary have been so stupid? Is it so important to blame her election loss on sexism, James Comey, the unfair media (yes, she really thinks they did her in!), fake news and, most important, Trump’s dalliance with the Kremlin, that she didn’t even consider where the search would go?

Men alle konspirasjonene har gått til hodet på demokratene. Partiet er blitt like haukete som republikanerne en gang var, og med en god dose hysteri. Morgan Freeman har spilt inn en video på vegne av en komite der han sier at «vi er i krig med russerne». Hadde republikanerne gjort noe tilsvarende ville New York Times kalt dem krigshissere.

Demokratene har oppfattet at det skjer noe som ikke passer deres dramaturgi. De reagerer med panikk.

Democrats must be frantic. Hillary Clinton continues to suck up all the oxygen in the room, and not in a good way. Her book tour and endless interviews, her vow to “keep going,” has kept her in the spotlight. With her help, we journey back through her long history of dissembling and diversion, and to other times that Clinton has fended off scandalous revelations. Before the emergence of Monica Lewinsky’s infamous blue dress, Clinton said the allegations about Bill’s philandering were part of a “vast right-wing conspiracy.”

Allerede den gang penset Hillary historien om mannens utroskap og rundbrenning over på et konspirasjonsspor: Right-wing. Clintons har vært foregangsmenn når det gjelder å skape en stor right-wing busemann, som har vokst enormt under Obama.

Det liberale selvbildet som vokste frem på 90-tallet – det var mer narsissisme enn ideologi – trengte en right-wing busemann som den kunne projisere alle skyld og synd på. Det var akkurat som i historien om den besatte mannen i Ny Testamente: Jesus jog demonene ut av ham og inn i en griseflokk i nærheten og grisene ble gale og løp utfor et stup.

Hvite menn av en viss type er denne grisen, og han er legemliggjort i Donald Trump som får golden shower av prostituerte på Putins hotell i Moskva, og ellers grab them by the pussy.

Men så viser det seg at det største monsteret av dem alle heter Harvey Weinstein og han er del av Clintons sirkler og betalte for Bills juridiske forviklinger etter Lewinsky-skandalen.

Som man reder ligger man. Bokstavelig talt.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂