Paradise Hotel-deltaker Mayoo Indiran ble varetektsfengslet julaften, mistenkt for transport og oppbevaring av et stort parti narkotika.

To dager tidligere slo politiet til mot hjemmet hans og pågrep ham og hans to yngre brødre, skriver VG. Etterforskere fra Oslo politidistrikt saumfôr boligen til 26-åringen og tok beslag i en betydelig mengde narkotika.

Politiaksjonen skjedde på bursdagen til en av Mayoos brødre. 24-åringen oppga at han var vekter i NOKAS da han ble fremstilt for fengsling julaften.

«Oppsiktsvekkende stort»

Det er neppe snakk om et par-tre kilo. Fra Oslo tingretts kjennelse:

«Det er også beslaglagt et oppsiktsvekkende stort kvantum narkotika på bopelen der siktede har bodd sammen med sine to medsiktede søsken.»

Det oppgis ikke hva slags stoff det er snakk om, men det skal være et hvitt pulver som nå er til analyse.

Mayoo Indiran ble umiddelbart kjørt til sentralarresten ved politihuset i Oslo. To dager senere, på julaften, ble 26-åringen fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett – siktet for grov narkotikaforbrytelse.

mayoo-indiran

«Flere fra min kultur og religion..(..)..ser på meg som et flott forbilde», sa Mayoo til Side2.

 

Strafferammen er 21 år fengsel. TV-kjendisen ble varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Også de to brødrene hans er siktet for grov narkotikaforbrytelse.

– Han nekter straffskyld, og han håper at relasjonene han har ute ikke blir skadelidende som følge av dette, sier 26-åringens forsvarer, Inam Ghous Ali, til VG.

Forsvareren ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Mayoo Indiran fra Lørenskog på Romerike ble rikskjendis etter sin deltagelse i forrige sesong av TV3-programmet «Paradise Hotel». Han har siden vært omtalt i en rekke medier og blant annet deltatt i flere episoder av VGTVs «Panelet», skriver VG, som trolig er en pålitelig kilde i denne sammenheng.

«Svært profesjonelt opplegg»

Realitystjernen skal ha kjørt en bil i forbindelse med en narkotikaoverlevering 22. desember – uvitende om at spanere fra Seksjon for organisert kriminalitet ved Oslo politidistrikt fulgte dem. Fra fengslingskjennelsen:

«Siktedes relativt omfattende bevegelser kort tid før pågripelsen sammenholdt med størrelsen av beslaget, viser klart at man står overfor et svært profesjonelt opplegg.»

– ..eller noe sånn

Ifølge fengslingskjennelsen skal Mayoo Indiran i avhør ha sagt følgende etter at politiet gjorde ham kjent med detaljer fra etterforskningen:

« … forstår at det kan være noe med narkotika inne i bildet og at dette er funnet hjemme hos han, eller noe sånn.»

Mayoo sjekket inn på Paradise Hotel i januar i fjor. Han fortalte Nettavisen/Side2 i april i fjor at han var glad han turte å bli med på realityserien:

– Dette er en liten boble som må sprekkes for meg og min kultur.

«Mange bruker til og med dop» 

Paradise-deltakeren er muslim, og mente mange «fra hans kultur og religion» har hatt et dårlig og feil inntrykk av Paradise Hotel.

– Mange fra min kultur tror Paradise Hotel bare er fyll og sex. Det å være med på et TV-program er fyfy, men det blir så dobbeltmoralsk for det er mange som skjuler alt, for alle. De knuller rundt, drikker og røyker. Mange bruker til og med dop, sier Mayoo til Side2.

Det er flott å se at våre nye landsmenn er opptatt av å avsløre dobbeltmoral. Det er jo ikke bra å predike én ting, og gjøre noe helt annet, eller hvordan var nå dette igjen..?

– Men flere fra min kultur og religion sier nå at de er stolte av figuren jeg gjør på TV. Det er mange som sier at de har fått et helt annet syn på programmet. De ser på meg som et flott forbilde, forteller han.

Mange bruker til og med dop! Tenke seg til… Slikt driver da ikke gode muslimer med.

Godt da, at de har «et flott forbilde» i Mayoo. Som arbeidet på en skole i Oslo fram til arrestasjonen.

 

VG: «Paradise»-Mayoo siktet i grov narkotikasak: Fengslet på julaften

Side2: Paradise-Mayoo: – Mange fra min kultur tror Paradise Hotel bare er fyll og sex

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂