Tavle

Det ble en treg start på den nye siden. Mange har kontaktet oss og spurt om vi var blitt hacket. Heldigvis var det ikke så galt. Men mye kan gå galt når man «flytter» på nett. Vi har gjort noen erfaringer som tar med oss til neste gang.

Den danske og norske siden har nå samme utseende. Det er et enklere, mer oversiktlig format. Diehards vil savne det gamle, men det var svært teksttungt og moden for oppdatering.

Siden er ikke ferdig utviklet. Vi jobber med fonter og andre justeringer. Forslag mottas med takk.

Det er færre kategorier: Nytt er selvforklarende, det samme er kommentar og gjesteartikkel. Kort og linker likeså. Det nye er Tavle, som er gamle Kladd. Det er samme ord på dansk. I denne spalten skal vi mer uformelt kunne kommentere hverandres artikler, hendelser i hverdagen, smått og stort. Og også mer uformelle artikler fra leserne. Også de har en berettiget plass.