Nytt

Selv om norske forskere jevnlig benekter at no-go-soner i Europa eksisterer, så betyr ikke dét at de har rett. Ja, Liv Tørres, direktør ved Nobels fredssenter, greide til og med å si at parallellsamfunn ikke hadde noe med antallet innvandrere å gjøre! Bra jobba. Andre steder i Europa har man et mer realistisk syn på sakene. En av dem som skjærer igjennom det politisk korrekte tåkehavet er Ungarns statsminister Viktor Orban. Migrasjonen har skapt 900 no-go- områder i EU, sier han, og han tar neppe for hardt i.

2C9E2D4300000578-0-image-a-4_1459511681765

Viktor Orban vil ha seg frabedt tvungen asylfordeling.

Innspillet fra Ungarn med de 900 no-go-sonene kommer i forbindelse med EUs nye forslag om en sentral håndtering av asylsøknader, med påfølgende fordeling av asylanter ut til medlemslandene. Vi husker at de, etter mange krisemøter, til slutt ble enige om å fordele 160.000 asylsøkere. Det viste seg snart at asylsøkerne slett ikke ville fordeles og motsatte seg overføring til land de ble henvist til. Så langt er kun 1100 personer av de 160.000 blitt fordelt. Vi ser allerede nå at dette er i ferd med å bli et fiaskoprosjekt.

På en offisiell webside kunngjør ungarske myndigheter at det finnes 900 no-go-soner. Hvert 12. sekund ankommer det en ny migrant til Europa, skriver de på websiden. De skriver videre at de nye asylsøkerkvotene blir obligatoriske, selv om ingen av medlemslandene er blitt forespurt på forhånd.

Ungarn har regnet seg frem til at med en slik tvungen kvote, og med familiegjenforening, må de ta imot 160.000 migranter i løpet av de neste fem årene. Dette truer vår kultur, skriver de, og legger til at hvis vi ikke gjør noe nå, vil Europa være ugjenkjennelig om noen tiår.

Ungarn har tidligere sagt at de selv vil bestemme hvem som skal bo i Ungarn. Dette gjentas på websiden.

 

Daily Mail  The Independent