Liberalernes Ungdomsforbund, LUF, gikk på sitt årsmøte i helgen inn for å tillate incest og nekrofili, sex mellom søsken og sex med lik.

Liberalernas ungdomsförbund i Stockholm vill göra det lagligt med incest. Förslaget som lades fram på ungdomsförbundets årsmöte i dag säger att syskon över 15 år ska med varandras samtycke få ha sex.

– Vi tycker generellt inte om morallagar, den här lagstiftningen skyddar ingen just nu. Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre. Jag förstår att det kan anses ovanligt och äckligt men lagstiftning kan inte utgå ifrån att det är äckligt, säger Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm.

LUF er ungdomsorganisasjonen til Folkpartiet.

Samtidigt har ungdomsförbundet tagit beslut om man bör tillåta en form av nekrofili. Den som vill ska få testamentera att andra tillåts ha sex med kroppen efter man är död.

– Man ska få bestämma vad som händer med sin kropp efter att man dött, och om det råkar vara att man vill testamentera sin kropp till museum eller forskning, eller om man vill testamentera för att någon ska få ligga med den så borde det få vara okej, säger Cecilia Johnsson.

– Man äger sig själv även efter sin död, säger hon.

Moderpartiet er ikke enig.

Forslagene inngår i en trend der en bestemt type liberalere tar friheten til sin yttergrense: incest er forbudt i de fleste kulturer, det er en barriere mot overgrep mot barn, fremst fra fedre mot døtre. De psykiske skadene formodes å være store.

Man kan ikke unnlate å bemerke at samtidig med at Europa får inn kulturer hvor overgrep mot jenter er kulturelt-religiøst godkjent, ønsker de mest ytterliggående europeere å gå inn for å flytte grensen for friheten så de tangerer den menneskelige fornederingen som ikke-europeiske kulturer bringer med seg.

De møtes i fornedringen av mennesket, in casu kvinner.

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22305329.ab