Nytt

Leder av dansk SF, Pia Olsen Dyhr, sier venstresiden og feminister lider av berøringsangst når det kommer til muslimske menns behandling av og holdning til kvinner. De er mer opptatt av ikke å gi høyrefløyen vann på møllen enn å forsvare kvinners rettigheter, sier hun.

Men det holder bare ikke.

 

SF-formanden kritiserer kvindesagsorganisationerne, venstrefløjen og feminister for ikke at turde gå ind i debatten af frygt for at blive spændt for højrefløjens vogn. Men, siger Pia Olsen Dyhr, venstrefløjen må ikke kaste demokratiske rettigheder, frisind, menneskerettigheder og ligestillingen »ud med badevandet i en eller anden forfejlet tolerance over for de spændendekulturer«.

»For der er bare noget i visse andre kulturer, som ikke er spændende, og som skal udfordres og bekæmpes,« siger hun.

 

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE8360133/overgreb-splitter-venstrefloejen/