Innenriks

Artisten Julie Dahle Aagård, opprinnelig fra Flatanger, sier i et lengre portrettintervju at hun aldri mer vil synge «Vårres jul». Dette fordi hun er så opprørt, skuffet og forbannet over de holdningene Hans Rotmo står for.

– Jeg kommer aldri mer til å synge den sangen. Aldri mer. Den er borte fra repertoaret. Rotmo får ikke noe Tono-penger fra meg. Da må noe drastisk skje fra hans side, sier Julie.

Da Julie for noen uker siden satt og planla den store juleturneen for Telenor, var det en selvfølge at «Vårres jul» også i år skulle være på repertoaret. Men Julie ombestemte seg etter Rotmos siste utspill – og hun fikk støtte.

– Jeg skrev til sjefene i Telenor og kapellmesteren, og sa at vi på grunn av uttalelsene fra Rotmo, må fjerne «Vårres jul» fra lista. Jeg fikk bare støtte, heldigvis.

 

Flatangernytt