Tavle

Sverige er landet der det skjer mye merkelig.

I forstaden Bagarmossen har det den siste tiden vært flere angrep med avføring. Det blir kastet avføring mot vinduer, det blir lagt igjen avføring i oppganger og en person har fått klint avføring i ansiktet ute på gata.

Flera människor i Stockholmsförorten Bagarmossen har den senaste tiden blivit utsatta för bajsattacker, skriver tidningen Mitt i Stockholm. Någon har kastat bajs på folks sovrumsfönster och personer har hittat avföring i sina trappuppgångar och brevlådor. Dessutom har en person fått bajs slängt i ansiktet av en förbicyklande man.
Liknande bisarra händelser drabbade området för två år sedan, då de också polisanmäldes. Men undersökningen lades ner. Nu öppnar polisen fallet igen, och uppmanar människor som blivit utsatta att komma med tips.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article20898307.ab